Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cała magia tkwi w tym, że samo podgrzanie mleczka zajmuje 60 sekund i wystarczy wcisnąć przycisk, żeby podgrzewacz zaczął działać. Ja z początku bałam się o jego zawartość.
Ale okazało się, że w środku jest sól i to ona podczas zmiany stanu skupienia wytwarza ciepło. Tylko trzeba go ładować za każdym razem, ale na szczęście dużo roboty przy tym nie ma Osobiście nie miałam, ale znajoma mówiła że uciag słaby. Wiec przy porządnym katarze rady nie dawał. Ale pewnie lepsze to niż Frida i jej podobne. Tym to nic nie byłam w stanie wyciągnąć.Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z elektrycznego aspiratora do noska? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy jeśli dziecko będzie miało większy katar czy sobie z tym poradzi. Jest to dobra opcja bo katarka do odkurzacza się dzieci boją, a elektryczny jest tez bardziej poręczny i można zabrać ze sobą. Miałyście jakieś doświadczenie?