Ania_Beata
Fanka BB :)
Ewa, a według którego wzoru robiłaś? Prawda, że proste?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nom prosteEwa, a według którego wzoru robiłaś? Prawda, że proste?
Szkoda że wcześniej nie wiedziałam, nasz szumiś już czeka w łóżeczku na swoją królewnęŚwietny koszyk
Jakby któraś z Was planowała zakup misia szumisia: Link do: Whisbear® Szumiące Misie - oryginalne, polskie - OFICJALNY SKLEP to na kod: WHISBEARSWIETUJE jest 20% zniżki![]()
kupiliśmy tego bez cry sensor bo jednak różnica w cenie jest a jakoś nie widzę konieczności tego sensora.
cena mnie trochę powaliła. Kuzynka męża ma chyba takiego muszę popytać czy faktycznie uspokaja to Bobasa.Dokładnie. Najpierw tak jak na dywan się robi, żeby mieć prostą podstawę. Powiedzmy z 5-6 rzędów, w zależności ile chcesz mieć cm średnicy. Czyli zaczynasz od 4, potem 8, 16, 32... itp. A potem już zatrzymujesz się i nie wbijasz dwóch oczek tylko jedno i idzie w górę.. Ale spotkałam też inne wyliczenia matematyczne na proste koło, więc za ten schemat głowy nie daję.No właśnie ona zaczynała od 4 oczek później wbijala w środek i robiła 8 oczek i tłumaczyła ze raz w oczko jak wbije sie to w górę będzie szło jak do koszyczka a jak 2 razy w oczko to tak jak do dywanu . Właśnie ja tej podstawy nie mogę zacząć i zaraz wyjdę z siebie :/