reklama
Tez nie lubie koszul nocnych
Niestety w szpitalu tego wymagaja, na obchodzie zadzierasz koszule i pokazujesz swoje krocze, no i bron Boze zebys miala majtki!
Od jutra w pepco sa koszulki do spania - mysle o takiej do porodu.
Jeny, dobrze wiedzieć
Wioleta93
Fanka BB :)
Hahahaha, to gdzie sobie podkłady poporodowe "przymocować", na prześcieradle?Tez nie lubie koszul nocnych
Niestety w szpitalu tego wymagaja, na obchodzie zadzierasz koszule i pokazujesz swoje krocze, no i bron Boze zebys miala majtki!
Od jutra w pepco sa koszulki do spania - mysle o takiej do porodu.

Malutka466
Jakby któraś z mam chciała zakupić: https://www.mall.pl/dzialanie-sety/nfsangenic1
kosz na pieluszki i wkłady z Tomme
kosz na pieluszki i wkłady z Tomme
Wioleta93
Uff, dobrze że przynajmniej siatkę na dupę nałożęWioleta, siateczkowe majciory można mieć![]()
sam sex
![]()
Też nie lubię koszul... chyba kupie sobie na potem piżame ze spodenkami do karmienia, bo jak pomyślę, że zaś rok mam spać w staniku i koszuli... łaaaaa

ale te gacie siateczkowe jak dla mnie były bardzo wygodne i najlepiej trzymały mi podkład. Teraz zaopatrzę się w większą ilość bo nie podrażniały mi rany po cc.
Fajny ten kosz na pieluchy ale kurczę dalam rade bez niego to i teraz powinno być ok
Fajny ten kosz na pieluchy ale kurczę dalam rade bez niego to i teraz powinno być ok
reklama
Wioleta93
Jeśli wszystko jest ok to nawet tego samego dnia, minimum to chyba 10-12h po porodzie.Siasia nasze krocze seksownie też nie wygląda po porodzie, więc czy siateczki czy cokolwiek innego na tyłku to wsio ryba
Wioletta a u Was po ilu ze szpitala wypuszczają?
Podziel się: