reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

No pewnie ż emamusia musi być atrakcyjna i ja taka jestem:p skromna z emnie osoba co hehe ale cóż tak o sbie uważam i tyle :pubiorę się oczko wymaluje ładnie włoski ułoze i heja na zakupy spacer itd.jedynie masakra z emnie w domku hehe czyli dresy(już od wczoraj w nich smigam kupiłąm sobie do domku)bluzka czy sweterek włoski tak uwiazane aby nie przeszkadzały no seks bomba hehe no ale w domu to ja nie stroje się a przykładam do wygody ;)

Obcasiki KOCHAM je ;))koturnie RÓWNIEŻ;))płaski but też spoko bo wygodne hehe

reklama
Marudka wczoraj emek mi zamówił na allegro dwie bo były w promocji za połowe ceny ale z krótkim rekawkiem ale w sumie chcialam tez takie bo ciepelko bedzie i nie bede miala nic co zakryje brzuszek :) a prezencik dostaliśmy z kropkiem od taty na walentynki:) zaraz znajde linka to wkleje
T-shirt ciążowy z misiem na piłce

http://www.mytummy.pl/krotki-rekaw/13-ubrania-ciazowe-tshirt-ciazowy.html

a z długim bym chciala taką
http://www.mytummy.pl/dlugi-rekaw/36-serduszko-z-biedronkami-czerwona-bluzka-ciazowa.html i właśnei taką Hotell mama all inclusive :)

Ostatnia edycja:
Maja super koszulki:tak:.Ja uwielbiam buty na obcasie (zresztą buty to moja słabość:zawstydzona/y:) lubie koturny i szpilki ale biegam tez w balerinach które kocham za wygodę ,w tym roku niestety tylko na takie będe skazana bo latem przy upałach puchną mi nogi a w ciąży to ogólnie masakra .Ale co tam kupie sobie jakies fajne dwie pary i już .Do fryzjera sie wybieram bo odrosty mam ,ale narazie sie wstrzymuje bo sie boje że zapachu nie zniose wszystko mi śmierdzi ze zdwojoną siłą :eek:.

Fasolka ja też jestem maniaczką butów :) ale głównie baletki , japonki ,adidaski, jakieś takie sportowe sandałki , półbutki no i kozaki:) kocham zimą chodzić w długich butkach i w tunikach :) więc troche ich tam si ejednak znajdzie ze beda pasowaly tez na brzuszek:) co do włosów to ja mam farbę kupiłam mea zapas w grudniu żeby móc utrzymać super kolorek przez zimę i wiosnę ale narazie nei farbuję choć koloru już dawno nie mam :( bo leże w łóżku i nie trzeba mi narazie ale jak tylko z niego wyskocze to odrazu pofarbuję włoski
Demetrios extra ale ta bije wszystkie:)
Mamazboy - Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, koszulki dla kobiet w ciąży

Ostatnia edycja:
Fajne koszulki :tak:;-):-D Super nadruki :-D Ale ja takich nie kupuję, w ogóle nie kupuję żadnych z "brzuszkowymi" aplikacjami - to nie w moim stylu. Choć być może za stara już jestem:-D:-D:tak::-D

eee tam cyniczna za stara:p poprostu nie kazdy dobrze sie czuje w takich ubrankach , tak jak ja w szpilkach np:)
a ja pomimo swoich 24latek kooocham koszulki z myszką miki , tweetym itp więc takie śmieszne brzuszkowe aplikacje jak najbardziej w miom stylu :)

reklama
Koszulka po prostu świetna tylko cena powalająca. A co do wieku to ja ty chyba najstarsza jestem .... ale co tam młoda duchem;-).Moja znajoma która urodziła dziecko w wieku 42 l (leczyli się nie mogli a tu po latach ,myślała ze menopauze ma a lekarz jej na to ze taką z oczami;-)) powiedziała ze to najlepszy lek odmładzający:-).

Do góry