reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Fasolka ja chyba jednak Cię z wiekiem przebijam, bo ja w tym roku 36 kończę. To chyba ja jestem najstarsza. Za to rodzeństwo w domu dla fasolki mam najmniejsze ze wszystkich.

reklama
Ja we wrześniu. To faktycznie wiekowo mnie troszkę prześcignęłaś :-D. A duchem to czasem się już czuję trochę staro ale dziecko małe to trochę będzie zawsze odmładzać.

A mi się ten wózek podoba kolor nie wiem jeszcze jaki ale wózio fajny i cena do przyjecia.
Jumper X CK02 + fotelik

Ostatnia edycja:
Ja też mam Jumpera i jestem bardzo zadowolona. To dobry zakup!:tak::-D:tak:

Pajkaa, mam tą aukcję dodaną do obserwowanych hehe:-D:szok::-D Jak już Ci przyjdą te leginsy, to daj znać, czy jesteś zadowolona.;-)

reklama
wlasnie tak jak mowi cyniczna z tymi leginsami bo my najwieksze brzuchy bedziemy mialy wiosna i latem ja sobie kupie ze 3 pary tuniki mam i jazda

Do góry