reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
fasolka, zrobilas spacje, najpierw byl kawalek linku, potem przerwa i ostatnie literki osobno :-) polaczyłam to i działa :-)

Fajowe zakupy robicie:))

FASOLKA o kurka nie na moja kieszeń :p też lubie C&A ostatnio nakupowałam sobie i dzieciom ciuchy tyle ze w promocyjnych cenach ;)

Fajne sa przeceny w Deichmannie gdzie zakupiłam sobie butki :)

Patrysia ale on-line czy w sklepie? bo ja do De mam ponad 30 km:-( póki co jestem uziemiona, z dziećmi nie pojadę bo teraz dużo chorób, a zostawić nie zostawię, bo na cycu, a nawet nie wiem czy z butli zechce...:-p Muszę czekać aż będzie więcej jeść to babcia da słoiczek i z głowy:tak:

Gapa ze mnie ;-) ja raczej bym normalnie to chciała kupic (nie przez net )bo od poniedziałku ferie i wybieram sie z moja młodzieza po zakupy ciuchowe na wiosne do centrum wiec i to bym zakupiła przy okazji:-pale najpierw to morze melisy musze wypic bo z nimi zakupy to zejsc idzie :cool2::-D

BEBE ja w stacjonarnym byłam ale online też jest promocja taka sama ;)
FASOLKA z C&A jakoś w stacjonarnym u mnie nie ma tak jak online...albo wykupione wsio dlatego;/

Patrysia na moja tez srednio ale mam kupca na rzeczy juz za małe wiec moge zaszalec ;-) no mam nadzieje ze w stacjonarnym bedzie bo ja wole na zywca kupowac:-D a deichmana uwielbiam bo tam moge buty bez problemu kupic na moja noge (41:-p) no i promocje fajne maja zreszta normalnie ceny tez maja zroznicowane i mozna wybrac cos dla siebie :-)

reklama
anmika niekapek avent ;-)a ten kubeczek to do popijania bo cale mleko dziec bedzie z niego dlugo pil
fasolka ubranka sliczne ale ja tam wole lumpeksy heh ;-)

Do góry