reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
dzieki dziewczyny i prosze o dalsze wskazowki ;-)

Lotka dziekuje, u mnie niestety to z ikei odpada chociaz fajne i niedrogie bo ja mam tylko 42m i kazdy metr wolnej powierzchni jest na wage zlota

a sklaniam sie jednak ku nowemu bo 90% uzywanych ma juz peknieta tapicerke

Ostatnia edycja:
reklama
a któryś sie rozkłada na płasko?

Ten ma dla mnie lepsze kółka:) i jakos tak bardziej mi sie widzi tylko kolor bym wzieła inny... Buy Chicco Multiway Pushchair - Moonstone at Argos.co.uk - Your Online Shop for Pushchairs.

LOTKA a ile ta tacka kosztuje?dzieci siedzieli w tych krzesełkahc w IKEA i spodobały mi sie właśnie wtedy :)
wszystkie mozna rozloyc, ogolnie sa one od urodzenia, kazdy ma ocieplacz, folie przeciw dzesczowa,
bardziej chodzi mi o funkcjonalnosc i wygode niz wyglad,niektore sa w innych kolorach tylko do kazdego koloru sa inne linki to nie chcialam juz zamieszania robic:tak:

Do góry