reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

ja teraz wpisywałam ręcznie kod na panelu-wszystko dla maluszka (żarełko i akcesoria) a teraz mam dostać jakiś skaner i pewnie tym razem będą jakieś środki czystości albo spożywka tak sądzę...
aaaa bo ja juz mam skaner i skanuje wszystko prawie, spozywke, srodki czystosci, kosmetyki, apteke itp.... mnostwo tego jest :-)

anmika, a bo rejestruje sie tutaj:
http://www.ipgdrekrutacja.gfk.pl/

trzeba po prawo ankiete wypelnic.

reklama
A ten skaner, który jest potrzebny to oni dają? I w ogóle powiedzcie mi dziewczyny czy warto, czy nie ma z tym dużo kłopotu?

A ten skaner, który jest potrzebny to oni dają? I w ogóle powiedzcie mi dziewczyny czy warto, czy nie ma z tym dużo kłopotu?
wysyłają sami taki pakiet startowy, w tym jest skaner kodów(takie małe cos na smyczy). trzeba im odeslac pisemko(jest koperta na to opłacona z gory przez panel), ze w razie czego, jak beda chcieli to trzeba im to odesłac.
w sumie trzeba sie przyzwyczaic, ze sie przychodzi ze sklepu, skanuje sie jaki to sklep - jedno pikniecie kodu kreskowego, potem sie skanuje kody kreskowe z artykulow kupionych i potem to sie wprowadza na kompie, wpisujac recznie co ile kosztowalo.
jak sie to zrobi regularnie, to chwilka roboty i gotowe, a jak sie odklada przez 2 tyg(jak ja dzis miałam), to troche jest hehe
regularnosc tego skanowania powoduje, ze sie dostaje rozne punkty, jak w programie lojalnosciowym i mozna na rozne rzeczy z katalogu wymieniac.
ehhh ciekawe czy ktos zrozumie te moje wypociny ;-)

wysyłają sami taki pakiet startowy, w tym jest skaner kodów(takie małe cos na smyczy). trzeba im odeslac pisemko(jest koperta na to opłacona z gory przez panel), ze w razie czego, jak beda chcieli to trzeba im to odesłac.
w sumie trzeba sie przyzwyczaic, ze sie przychodzi ze sklepu, skanuje sie jaki to sklep - jedno pikniecie kodu kreskowego, potem sie skanuje kody kreskowe z artykulow kupionych i potem to sie wprowadza na kompie, wpisujac recznie co ile kosztowalo.
jak sie to zrobi regularnie, to chwilka roboty i gotowe, a jak sie odklada przez 2 tyg(jak ja dzis miałam), to troche jest hehe
regularnosc tego skanowania powoduje, ze sie dostaje rozne punkty, jak w programie lojalnosciowym i mozna na rozne rzeczy z katalogu wymieniac.

Rozumiem, rozumiem i to bardzo dobrze! Bardzo dziękuję za wytłumaczenie. Ja się po prostu zastanawiam czy warto i czy to nie zajmuje za dużo czasu, bo ja to raczej nie jestem systematyczna i skrupulatna, więc chyba sobie odpuszcze.

Ale ja nie kumam jak ja się mogę zalogować na tym panelu? Bo ja też chce, ale skąd mam wziąć ten nr respondenta i o co w tym w ogóle chodzi?

możesz też napisać na e-mail panelinternetowy.pl@gfk.com

pięknie to wyjaśniłaś :tak: nie ma co się łamać każdy da radę ;-)

Sorki ale ja głupia chyba jestem. Jak to działa? Chodzi się po różnych sklepach i skanuje co się kupiło?
przychodzi sie do domu z zakupow. wyjmuje zakupy na stol.
jest do tego broszurka, z ktorej sie wybiera, w jakim sklepie sie bylo, np dajmy na to biedronka, i kolo nazwy Biedronka jest kod kreskowy i robi sie klik skanerem ;-) potem paragon w reke i po kolei z paragonu(tak to jest najszybciej) skanuje sie kody kreskowe z tego co sie kupilo. potem podpina sie skaner do kompa, łaczy z netem i do tych juz zeskanowanych kodów recznie dopisuje sie ceny, za jakie sie te rzeczy kupilo ;-)

reklama
Sorki ale ja głupia chyba jestem. Jak to działa? Chodzi się po różnych sklepach i skanuje co się kupiło?

skanujesz swoje rzeczy w domu Lotka pięknie tłumaczy :tak:

jaka fajna wow!

przychodzi sie do domu z zakupow. wyjmuje zakupy na stol.
jest do tego broszurka, z ktorej sie wybiera, w jakim sklepie sie bylo, np dajmy na to biedronka, i kolo nazwy Biedronka jest kod kreskowy i robi sie klik skanerem ;-) potem paragon w reke i po kolei z paragonu(tak to jest najszybciej) skanuje sie kody kreskowe z tego co sie kupilo. potem podpina sie skaner do kompa, łaczy z netem i do tych juz zeskanowanych kodów recznie dopisuje sie ceny, za jakie sie te rzeczy kupilo ;-)

nooooooooo to ja już ulotki nie muszę czytać bo wszystko wiem :-D

Do góry