reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Kasia pokaz body

u nas spiwroki bardzo sie sprawdzily, jeszcze zeszlej zimy uzywalismy, teraz juz oliwka nie chce, ale jest to bardzo praktyczne jak ktos ma zimno w domu nie trzeba co chwile sprawdzac czy dziec jest przykryty

zrobię fotki trochę później, bo właśnie wybywam do h&m kupić coś jeszcze :) i jak wszystko obfotografuję to wstawię zdjęcia :)

zimą mam w domu jakieś 20-22 stopni, więc w miarę ciepło, ale skoro śpiworki się przydają to pewnie kupię :)

Kasiu, sprytna bestia jesteś :) i jaka kreatywna !:) Gratuluję !!!
Macie rację! Czym ja się tu w ogóle stresuję?!? Przecież zakupy robić- to chyba taki zawód powinnam mieć hihihi , kocham ;) A i czasu mamy na to że hohoh :) No i zawsze mogę liczyć na Waszą Szanowną pomoc. Ahah i te wielkie koła pompowane też do mnie przemawiają :) Mama B., znaczy prawie teściowa ;) kupiła już jakieś ciuszki- uwielbiam być uszczęśliwiana " na siłę i na odległość" ..... eeekh...

wklejam moje ostatnie łowy, biedronkowe body i inne :)
Ciąża 012.jpgCiąża 009.jpgCiąża 010.jpgCiąża 011.jpg

KasiaP - śliczny ten pierwszy dresik:) już się nie mogę doczekać aż będę znała płeć i kupie też coś równie słodkiego:)
na razie wyżywam się na niedrogich używkach;) i tak dziś kupiłam w lumpie bluzeczkę za 1,6zł:)
Untitled 2.jpg
a na allegro w podobnym stylu body i czapeczkę ;)
6.jpg

reklama
axari, te body z lwem i słoniem były w promocji, dwa za 19 pln :)

kasieczek, też muszę znaleźć takie ciuszki z napisem I Love Dad :) niech się mężuś cieszy hehe :)

Do góry