reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Kasieq no napewno lato nas nei rozpieści tym bardziej ze w Pl juz wiosne dziewczyny mają a my tu nadal jesień i jednak zimno chodzic w samej bluzie czy swetrze a kurtko płaszcz nei zbędny jak sie pojawia ukochane deszcze , pomimo ze do pracy nie chcodze no ale zawsze cosik si eprzyda czy do lekarza czy gdzies wyjsc bo przeciez nei bede siedziala cala ciaze w domu :) ehhhh widze ze mamas&papas ma super przeceny moze cosik tam znajde jak pojdziemy w przyszlym tyg na zakupy:)

poprzegladalam troche allegro i poprostu jedna wielka porażka ! nie znalazłam nic co jest fajne ! nrmalnei połowa jak worek na ziemniaki i za cene taka ze szczeka opada!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Udało mi sie zakupic dzis cos (ponczo) takiego w lumpku :-).fajne na taka pogode bawełniana bluzeczka pod to i mozna smigac ciepłe i wygodne:tak:W kolorze czekolady moje jest:-D

66362_1.jpg

Fasolka super zakupki ,ponczo superowe ale u mnie nei zdało by się :((( bo musze miec cosik co okryje i uchroni nas od deszczu i posiada kaptur :( ehhh mialam nadzieje ze w jedna z kurtek wejde i weszlam ale bez brzuszka , hehe ale się bardzo ciesze ze on si etaki duzy zaczyna robic:))))

fasolka sliczne, dla mnie odpadaja nietety takie rzeczy bo jestem malutka i b. drobna heh chcoiaz marza misie takie dlugie tuniki ale wygladam w nich jak w worku heh

Fasolka super zakupki ,ponczo superowe ale u mnie nei zdało by się :((( bo musze miec cosik co okryje i uchroni nas od deszczu i posiada kaptur :( ehhh mialam nadzieje ze w jedna z kurtek wejde i weszlam ale bez brzuszka , hehe ale się bardzo ciesze ze on si etaki duzy zaczyna robic:))))

Kurteczke a w sumie taki krótszy płaszczyk mam duwrzedowy i przesówam w nim guziczki powoli i pasuje .Mam nadzieje ze jeszcze w nim pochodze troche :tak:

reklama
Do góry