reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Mantezowa fajne te spodenki :) jak przyjda to powiesz czy fajny material oki??moze tez zamowie bo qrcze jak ciepelko is ezrobi to w dzinsach nie wyróbka bedzie tym bardziej ze te moje ciazowe to taki grubszy dzins :(
Animka dziekuje Ci bardzo !!! qrcze a mi is etak te turkusowe podobaja ogolnie mma od dawna swira na punkcie takiego koloru mam buty kurtke a tez kobieta jestem:) tylko moje to taki morski bardziej a to w niebieskie wpada bardziej:( ehhhh wszystkie opinie bardzo mile widziane !:)

ewiczek fajne te rzeczy:) ten komplet żabki jest boski :) juz go gdzies tu widzialam i sie zakochalam :) ja jeszcze nie mam ani jednego ciuszka bałam sie po poronieniu ale obiecałam sobie ,że jak dzis wszyskto będzie ok to cos kupie dla dzidzi :)

Masz dokladnie taka koncepcje jak ja a, ze dzieki Waszym kciukom wszystko okazlo sie oki to zakupilam pierwsze ciuszki u Ciebie tez tak z pewnoscia bedzie :-)nie zapomnij sie pochwalic zakupkami:-):-):-)

Ewiczek nad ta hustawka tez sie zastanawiamy wlasnei :) superasna jest jedyne co to jest do 9kg a sa teraz do 12 kg na rynku wiec troche sie wacham ale ta mi is etaka extra wydaje ze bajka:)

dziewczyny pomożecie mi wybrać kolorki poscieli?? bo moj emek sie nei zna a ze dzis nei pojade do lekarza i to wszystko z dzis mam dola i postanowilam zamowic posciele i pytanko jaki kolorek Wam si epodoba?? mi paseczki pomaranczowe i paseczkit urkusowe ale czy te kolorki nie sa bardziej dl achlopca?? bo chce cos uniwersalnego zeby bylo dl adrugiego dziodziolka

zapomniałam wkleic linka sorka ale nerwy mnie szarpia Ala i As - 14el MIŚ 100x135 moskitiera (2226484014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a co myslicie o tej turkus dla dziewczynki?? to niby nie jest neibieski tylko taki turkusik:)

wg mnie pomarancz i turkus sa uniwersalne, moja kolezanka ma dziewczynke i wlasnie ten turkusowy zestaw ja tez na nie patrzylam, ale poki co tylko ogladam:)podoba mi sie jeszcze paseczki amarantowe tez unida:-)j znac co wybralas:*

nie mam zielonego pojecia:( musze wybrac dwa i tak mysle jeden moze ten turkus bez pasków albo oliwka , a drugi te pomarańczowe paski ?! ale nie mam pojecia czy tak wlasnei napewno?!:(
dziewczyny mozecie wejsc na ta stronke Ala i As - Konfigurator pościeli wybrac tam żyrafke po lewej stronie pozniej nacisnac na chmurke obok nr 3 i dac start w kolorze glownym wybrac paseczki czekoladowe a dodatkow turkus ? sorka ale nei moge znalezc takiego polaczenia zeby Wam pokazac:( sorka ze zawracam tak glowe:(

Ewiczek nad ta hustawka tez sie zastanawiamy wlasnei :) superasna jest jedyne co to jest do 9kg a sa teraz do 12 kg na rynku wiec troche sie wacham ale ta mi is etaka extra wydaje ze bajka:)

[URL="https://www.babyboom.pl/forum/members/maja16-87695.html"]maja16
jeśli chodzi o wagę to ta co ja kupiłam jest do 12 kg podaje linka kupiłam od tego faceta i teraz zostało mi czekać :)
http://allegro.pl/hustawka-fisher-price-sugar-plum-na-220v-jak-nowa-i2230445656.html[/URL]
Jeśli chodzi o pościel to mi się podoba
Paseczki pomarańczowe :))

qrcze babka wysyła tylko do Pl a z pl druga paczke wyslac to juz koszt duzo wiekszy :( ale wlasnei nei wiem czemu rzeczy jak np wozki z USA sa do 25 kg a n apolski rynek produkcja jest tylko do 15kg!? dziwne to
dzieki za podpowiedz
:) DSC_0504.jpgto zdjecie tej poscielki czy myslicie ze dla dziewczynki tez bedzie pasowala??ehhh ale sie dzis ze mna macie :) jutro juz nei bede marudzila Wam bo emek w domu :)

Ostatnia edycja:
reklama
qrcze babka wysyła tylko do Pl a z pl druga paczke wyslac to juz koszt duzo wiekszy :( ale wlasnei nei wiem czemu rzeczy jak np wozki z USA sa do 25 kg a n apolski rynek produkcja jest tylko do 15kg!? dziwne to
dzieki za podpowiedz
:)Zobacz załącznik 451950to zdjecie tej poscielki czy myslicie ze dla dziewczynki tez bedzie pasowala??ehhh ale sie dzis ze mna macie :) jutro juz nei bede marudzila Wam bo emek w domu :)

wg mnie spokojnie moze byc jesli tak Ci sie turkus podoba nie zapominaj o moim faworycie amarantowe paseczki tez sa cool:tak:

Do góry