reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
"temu misiu odpadło ucho" :tak: mój ulubiony garnek idzie na złom :-( taaakkk to ten dzień :crazy:

Czy któraś z was kupowała gdzieś fajne garnki :confused: możecie polecić jakieś marki i czy wąlsnie nabywałyście w jakiś marketach czy raczej jakiś konkretnych sklepach ?

"temu misiu odpadło ucho" :tak: mój ulubiony garnek idzie na złom :-( taaakkk to ten dzień :crazy:

Czy któraś z was kupowała gdzieś fajne garnki :confused: możecie polecić jakieś marki i czy wąlsnie nabywałyście w jakiś marketach czy raczej jakiś konkretnych sklepach ?
ja duzo rzeczy do kuchni kupowalam u tego sprzedawcy, nie mam do niego zadnych zastrzezen, no i od niego mam tez te garnki:

http://allegro.pl/berghoff-garnki-vision-premium-6-szt-poznan-24h-i2742617103.html
sa rewelacyjne ;-)

Dziewczyny podrzucicie mi może jakieś pomysły na prezenty dla mojego Małego i Starszaka, bo "dziadkowy" Gwiazdor już się dopytuje co ma przynieść? :tak:

reklama

Axarai pomęczę Cię - czy ten żółw z linku naprawdę tak świeci? Ja jestem kiepska w temacie takich zabawek, bo ja to taka praktyczna jestem, a nie mam kompletnie pomysłu dla Weroniki, tym bardziej, że wiele mamy po Adzie, a Weronika bardzo lubi światełka.

Ja tworzę swój własny, taki do 3rż i potem idę to zszyć. Od 3rż będę tworzyć nowy do 18rż i na osiemnastkę im wręczę. :tak: Te gotowce są ładne, ale ja nie znalazłam takiego co by mi odpowiadał, za dużo mam do przekazania, a tam albo miejsca brak albo zbyt szablonowo.

Do góry