reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

moje dzisiejsze łowy P1100392.jpgsweter od koleżanki
P1100391.jpg czapka smyk 7 złP1100390.jpg bodziaki 2 sztuki za 17zł ze smyka
P1100389.jpg sukieneczka nówka za 7 zł ( koleżanka pracuje przy sortowaniu rzeczy w lumpku)P1100388.jpgkurtka z F&F za 26,40

reklama
ja oglądałam 3 grube tomy po 49pln każdy więc troszkę się opanowałam ;-) szczerze mówiąc to ja mam książeczki jeszcze z mojego dzieciństwa, tylko muszę przywieźć od mamy :tak: wierszyki i bajeczki :tak:
ja to zamęczałam mamę i babcię o to czytanie a jak już sama się nauczyłam to mogłam czytać non stop :tak: i tak mi zostało do dzisiaj :-D tylko czasu brak :no: a pamiętam jak parę lat temu zarywałam noce dla Harrego Pottera ;-)
Ja tam bez książek żyć nie umiem, ostatnio zakupiłam sobie z 5 sztuk i już niestety przeczytałam. Nad tą wylałam morze łez Ślady małych stóp na piasku - Julliand Anne-Dauphine za 21,99 zł | Książki empik.com
a ta też piękna http://www.empik.com/bella-samson-lisa,prod59280944,ksiazka-p

My mamy moolino, ale inny kolor, fajne krzesełko.
Zresztą już kiedyś pisałam, że te nasze krzesełka to jedno i to samo, tyle, że w innej szacie. Jedynie drewniane są tak naprawdę inne. ;-)

Podpowiedzcie jak oznaczone sa te smoczki do kaszek bom sie juz pogubiła a jutro do reala ide po mleczko itp to bym w koncu kupiła tylko wiedziec musze jakiego szukac no:zawstydzona/y:
Na opakowaniach od smoczków masz wszystko ładnie opisane, czytać trzeba. :-p

Kasiazabka - super zakupy.

Ja muszę swoje wczorajsze łowy wkleić. ;-)

Ostatnia edycja:
Tygrysku przeczytaj moją rozmowę ze Stokrotką :-D:-D:-DWpasowałaś się idealnie stąd te sukieneczki:-D:tak:
A krzesełko fajne :)

Lilianna pokazuj zakupki :tak:

Kasiazabka
super łowy...czapeczka wymiata!

Ostatnia edycja:
Nigdy tego nie sprawdzałam, bo mi to nie potrzebne. W leżaczku bujaczku też nigdy nie miałam włączonych wibracji. Ja to jestem mama-menda, nie pokazuję super udogodnień, co by potem nie walczyć z tym. :-p

Dziewczyny co myślicie o takim skoczku:
Sprzedam skoczek LINDAM Konin • Tablica.pl:
CZy to jest bezpieczne dla malucha, w sensie czy nie szkodzi na kręgosłup, itp.? I od kiedy móżna by do niego wsadzać dziecię? Mój od wczoraj (po odwiedzinach babci :-)) tak załapał skakanie, że szok. Nawet siedzieć nie chce, bo zaraz pupę wygina i bręczy, tylko trzymać go pod pupą i sprężynuje. A ja po 2 minutach mam dość, ręka mnie boli, bo za lekki to ten mój Maluch nie jest :-)

TYGRYSKU super krzesełko :)
KASIAZABKA zakupy super:)
BEBE na pewno będzie ze coś musisz dokupić a tak sie ciesz ze nie musisz :p chyba ze sa one juz dla ciebie an stałe?to posprzedawaj a za to pokupuj po swojemu :)

Patrysiu ubranka podam dalej, szkoda mi sprzedawać, komuś znajomemu się przydadzą:tak: No i masz rację coś się zawsze znajdzie do dokupienia:tak:

Anmika ja bym się bała tego skoczka...tam jest napisane ze od 6 mies.

reklama
Do góry