Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Koleżanka miała takie cuda... do tej pory nie wiem jak ona sobie radzila...[emoji12] [emoji12]Dla mnie porazka kompletna to byly body, spiochy, pajace zapinane z tylu. To bym odradzila.

tak body kopertowe tez sa fajne ale nigdy w zyciu nie kupie kaftanikow zawiazywanych...
Kołyska Mojżesza, to był strzał w dziesiątkę przy córce. Teraz też kupię.
Trzeba tylko uważać na płozy, bo są dwa rodzaje płóz. Mają bujać dziecko w górę i w dół, jak w łonie mamy, a nie na boki. Przy zakupie warto zwrócić na to uwagę.
Nie jestem przesądna. Wyprawkę kupowałam zawsze od początku każdej ciąży. Teraz pomalutku również kupuję uniwersalne ubranka.
Kilka dni temu poszalałam i kupiłam kocyk La Millou. Mam nadzieję, że nie będę żałować.
Jasne, że sie sprawdza. Np. gdy jedziesz z dzieckiem na zakupy nie trzeba targac ze soba gondoli.A co dziewczyny sądzicie o wózkach dziecięcych 3 w jednym spacerówka gondola i fotelik samochodowy?? Dobre takie rozwiązanie? Czy raczej w praktyce się nie sprawdza?