• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka, zakupy, porady itd :-)

reklama
Ja też miałam obawy...nie chciałam do świąt Bożego Narodzenia nic kupować ale nie mogłam się powstrzymać... w domu metki ucinałam i mi uśmiech z twarzy nie schodził, jak sobie wyobrażam że nasze maleństwo będę w to ubierać to takie szczęście mnie ogarnia że szok!
Mnie powstrzymuje tylko to ze wszystko po corce mam. No chyba zw bedzie chłopiec:D

Ninka bardzo ladne rzeczy.
Ja powstrzymuje sie jeszcze do poznania plci :-) po corce mam duuuzo rzeczy. Dla chlopca bede kupowac ale to jak juz bede wiedziec :-)

uwo9yx8danzxt9q9.png

Dziewczyny, a co z kosmetykami? Podobno im mniej tym lepiej, ale jeśli będziecie kupowały np. coś do kąpieli czy oliwkę to postawicie na emolienty czy to, co w drogerii np. Nivea baby, Johnson itp.

Ależ Wam zazdroszczę zakupów. Ja póki co nic dla Dzidzi nie kupiłam. Wstrzymam się jeszcze do wizyty, którą mam 19 października - wtedy pewnie poznam płeć i na coś zapoluję :) i tak nie będę kupować tylko niebieskich czy tylko różowych rzeczy ale wolę wiedzieć dla kogo kupuję :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry