reklama
P
pooola
Gość
No ja to widzę tak, że pajace mają otwarte stópki i zakładamy je normalnie na co dzień na bodziaka, a śpioszki mają zamknięte stópki i służą do spaniaCo rozumiesz przez śpioszki? Śpioszki to nie pajace?
ale może ja coś źle rozumuję?
Nie ma znaczenia czy pajac czy śpioszki?
Lady Loka
Fanka BB :)
pajace mają długie rękawy i nogawki, mogą mieć stopy zakryte albo nie.No ja to widzę tak, że pajace mają otwarte stópki i zakładamy je normalnie na co dzień na bodziaka, a śpioszki mają zamknięte stópki i służą do spania
śpiochy nie mają rękawow tylko szelki i mają zakryte stopy.
Są jeszcze półśpiochy, czyli same spodenki z zakrytymi stopami.
A zakladać możesz wszystko tak, jak masz ochotę, to nie tak, że coś jest do spania, a coś nie
Jesyne co, to na rzeczy z zakrytymi stópkami trzeba zwrocić uwagę, czy nie napinają nogi za bardzo.
bleucoco
Już widzę, że Lady Loka odpowiedziałaNo ja to widzę tak, że pajace mają otwarte stópki i zakładamy je normalnie na co dzień na bodziaka, a śpioszki mają zamknięte stópki i służą do spania
P
pooola
Gość
Czyli najlepiej pajace i polspiochy? Mam dodane w koszyku parę polspiochow do bodziaków żeby były.
To np z pajacem bez stopek jakbym chciała młodego kłaść spać to wtedy skarpetki ewentualnie jakby miał zimne? A do polspiochow + bodziakow jakąś bluzę ewentualnie żeby gdzieś wyjść?
To np z pajacem bez stopek jakbym chciała młodego kłaść spać to wtedy skarpetki ewentualnie jakby miał zimne? A do polspiochow + bodziakow jakąś bluzę ewentualnie żeby gdzieś wyjść?
P
pooola
Gość
Czyli mimo że tu jest napisane piżamka to możemy to traktować jako pajac + piżama? I wtedy w takim wypadku dokładamy skarpetki jeszcze? Bo wpisując w Google pajacyk niemowlęcy zawsze wyskakują albo śpioszki albo piżamy.. xd
Bawełniana piżama 3-pak
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1125924017.html
Bawełniana piżama 3-pak
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lady Loka
zobaczysz sama, co dla Was będzie najwygodniejsze.Czyli mimo że tu jest napisane piżamka to możemy to traktować jako pajac + piżama? I wtedy w takim wypadku dokładamy skarpetki jeszcze? Bo wpisując w Google pajacyk niemowlęcy zawsze wyskakują albo śpioszki albo piżamy.. xd
Bawełniana piżama 3-pak
Ja zakladam takie pajace w zimie pod śpiworek.
bleucoco
Ja pajaców jesienią i zimą uzywałam tylko na noc jako piżama, a na dzień body + półśpiochy albo spodenki i skarpetkiCzyli najlepiej pajace i polspiochy? Mam dodane w koszyku parę polspiochow do bodziaków żeby były.
reklama
P
pooola
Gość
Tylko bardziej chodzi mi tutaj o nazewnictwo - że szukam w Google pajace niemowlęce a on daje mi śpioszki albo piżamy - trochę to mylące 
Podziel się: