• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyprawka

Aneta85 lezaczek taki jak ten USPOKAJAJĄCY LEŻACZEK BUJACZEK FISHER PRICE PROMO (1565406071) - Aukcje internetowe Allegro chociaz tutaj wyjatkowo tani jest, w sklepie widzialam za niecale 180zl taki. a moj lezy narazie zlozony, zeby miejsca nie zajmowal.
Morgenrood niesamowity pokoj! jak z katalogu jakiegos! i mi teraz glupio jest, bo myslalam, ze moj jest fajny a teraz widze ze jest przecietny w porownaniu do Twojego;) ale za to na pewno byl mniej pracochlonny:p

reklama
nie martw się.. u nas pokój małego stoi pusty..poza komodą i kilkoma rzeczami dla niego nie ma nic..ale narazie nic tam nie robię, bo zwyczajnie wolę aby łóżeczko stało w sypialni, chociaż miejsca też niewiele, bo z premedytacją wybraliśmy mniejszy pokój na sypialnię.. aczkolwiek na ścianę wokół łóżeczka przykleję jakieś naklejki, aby to był taki "dziecinny" kącik.. mam nadzieję tylko, że później można je spokojnie odkleić :)tym bardziej, że dopiero malowaliśmy pokoje :)

oszqrde u nas to samo, my poozbywamy sie jednej sofy z naszego pokoju, przesuwamy TV na prawo, wyniesiemy szafke ktore tez stoi na tej scianie i powstawiamy przewijak z lozeczkiem. NIc specjalnego, nawet nie ma sie czym chwalic. Ale marzy mi sie taki pokoik jaki ma morgenrood :-( moze kiedys...

Cześć Kochane:)
Corin mam nadzieję, że już lepiej?
morgenrood pokoik prześliczny!

My kupujemy większe mieszkanie i dopiero w połowie czerwca przeprowadzka. Nie mogę się już doczekać:) Część ciuszków mam po Łukaszku. Nie mogłam się powstrzymać i trochę dokupiłam nowych:) Najbardziej rozczulają mnie maleńkie bodziaki na ramiączkach i jasne letnie czapusie:)
Kupiłam też sobie fajne biustonosze do karmienia Alles. Mam po Łukaszku drewniane i turystyczne łóżeczka. A taki wózek kupuję od znajomej: Wózek Chicco Enjoy Evolution Głęboko-Spacerowy - zdjęcia, foto, galeria produktu
Wersja czerwono-szara. Wózek składa się jak parasolka i jest lekki. Będziemy mieszkać na 3 piętrze bez windy. A do tego jesteśmy podróżnikami i dzieciaki towarzyszą nam w samochodzie praktycznie od urodzenia:) Z Łukaszkiem byliśmy nad Morskim Okiem jak miał niecałe 5 miesięcy.

Dostałam podobny biustonosz od mamy mojego ale jakos nie moge sie przekonac do niego ... troszke za duzy jest moze sie doczeka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry