reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
ja tez jeszcze nic nie mam, ale po wczorajszym ogladaniu dzieciowych ciuszkow i akcesoriow w sklepie chyba juz dlugo nie wytrzymam i jakos w styczniu wybiore sie na pierwsze zakupy :) Ale bede brac ciuszki tylko w rozmiarze 62. Jakby sie dzidzia duzo mniejsza urodzila, to najwyzej maz do skepiku wyskoczy i przywiezie do szpitala (tylko bedzie jeszcze musial je wyprac :) )

Mokkate: a to jest ten sklep na Jankego?? ostatnio woziliśmy się mutsym na w.pola. a na jankego nie dojechaliśy, bo korki po k-cach były straszne.

Tak Kaśka, na Jankego. Panie nie sa specjalnie uprzejme, ale wózki można pooglądać. :)

Asioczek dzięki za wątek. Mam teraz jeszcze większy mętlik niż miałam, bo byłam prawie zdecydowana na Implast 4xl, a tu takie negatywy. Muszę to sobie jeszcze przemyśleć. :)

Mokkate: dzięki. patrz, jeden właściciel, a na pola najeździliśmy siędo oporu wózkami, kobietka bardzo uprzejma i konkretnie gadała.

reklama
a do szpitala dla bobika trzeba białe ciuszki???
wczoraj w tv pokazywali świeżo urodzone maluchy i wszystkie jak jeden mąż a pokazywaali ich chyba 7 były w białych

Do góry