reklama
Chyba nie - synek mojej koleżanki miał niebieskie ubranka. Wydaje mi się, że większość była biała, bo sprzedają takie komplety wyprawkowe (gdzie jest kaftanik, koszulka, śpiochy, czapka, i chyba łapki) i one przeważnie są białe
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
kupiłam wyprawki do szpitala w kolorze kremowym i żółtym, nie mam białych, chyba że w maja jakieś wymogi w szpitalach??
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
sylwia532 pisze:osinka nie sadze.........chociaz diabli wie ale to juz nie te czasy zeby szpital cos narzucal,tak mi siue wydaje.
mam nadzieję, bo wściekłabym się w szpitalu
reklama
A
azik
Gość
mojego brzdąca ubierali w szpitalne ciuszki, do momentu kiedy dostał uczulenie po szpitalnym peoszku (po mamuci
) i zaczełam go ubierać w moje ciuszki (kolorowe) znaczy sie tylko w kaftanik tetra na rożek i rożek, bo po co w rożku dziecku coś więcej ...
w śpioszki ubrałam go po raz pierwszy wychodzac do domku.
nie polecam własnych ubranek, pamiętajcie że dziecko trzeba prezbrać conajmniej 2 razy dziennie (w realu ok 3-4) co robic z praniem - kolejne utrudnienia, a te szpitalne ciuszki są w porzdku i w sumie tylko na niecałe 3 dni
w śpioszki ubrałam go po raz pierwszy wychodzac do domku.
nie polecam własnych ubranek, pamiętajcie że dziecko trzeba prezbrać conajmniej 2 razy dziennie (w realu ok 3-4) co robic z praniem - kolejne utrudnienia, a te szpitalne ciuszki są w porzdku i w sumie tylko na niecałe 3 dni
Podziel się: