reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WYPRAWKA :)

no właśnie wszystkie miały białe. Jak byłam w szpitalu i widziałem dzieciaki z porodówki to też na biało ubrane.

reklama
Chyba nie - synek mojej koleżanki miał niebieskie ubranka. Wydaje mi się, że większość była biała, bo sprzedają takie komplety wyprawkowe (gdzie jest kaftanik, koszulka, śpiochy, czapka, i chyba łapki) i one przeważnie są białe

to zalezy od szpitala i od mamus-u mnie i chyba w wiekszosci dzieci ubrane sa w szpitalne ciuszki,a jezeli mama chce to ubiera sobie maluszka sama.u mnie nie trzeba nic miec do malucha-jedynie wiadomo przy odbiorze do domku

z tego cx owiem w S-cu ubierają Fasolki w szpitalne ciuszki. trzeba mieć swoje pieluchy i chusteczki. swoje przynosi się na wyjście.

reklama
mojego brzdąca ubierali w szpitalne ciuszki, do momentu kiedy dostał uczulenie po szpitalnym peoszku (po mamuci ;) ) i zaczełam go ubierać w moje ciuszki (kolorowe) znaczy sie tylko w kaftanik tetra na rożek i rożek, bo po co w rożku dziecku coś więcej ...

w śpioszki ubrałam go po raz pierwszy wychodzac do domku.

nie polecam własnych ubranek, pamiętajcie że dziecko trzeba prezbrać conajmniej 2 razy dziennie (w realu ok 3-4) co robic z praniem - kolejne utrudnienia, a te szpitalne ciuszki są w porzdku i w sumie tylko na niecałe 3 dni :)

Do góry