reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WYPRAWKA :)

wchodziłam na stronę chicco ale ich tam nie ma

są w katalogach chicco ale już chyba wszystkie śą wyprzedane i ztego co wiem producent już niebędzie ich robił

reklama

agao, ale ci zazdroszcze!!! Ja tez juz chce na zakupy! Ja jeszcze nie mam absolutnie nic! Nawet jednego ciuszka!!

mi został do kupienia wózek, fotelik samochodowy, przewijak i wanienka i będzie wszystko :laugh:
kupię jeszcze jeden kocyk ale to bardziej z fanaberii niż potrzeby bo widziałam śliczne w smyku ;D

osinka pisze:
fionka pisze:
osinko to nasze bobasy idą łeb w łeb bo u mnie z 4d też wyszesł 07.04 ale lekarz mówi że im dłużej tym wyliczenia mniej dokładne więc nastawiam się na 28 03 :laugh:

ale fajnie! to jesteśmy we trzy z tym samym terminem! :)
ciekawi mnie strasznie ten 28.03, zobaczymy co będzie!

a która z mamuś jeszcze bo jakoś nie zaskoczyłam? :laugh:

azik mam pytanko czy używałaś przy synku ręczników z kapturkiem czy zwykłych? pytam bo te ręczniki dla niemowląt które widziałam w sklepach są jakieś takie liche bardziej przypominają ściereczki frotte niż ręczniki, a może one mają być takie cienkie z jakiegoś powodu? :)

reklama
a ja nadal czekam tylko nie wiem na co
ciuszków mam mase od kuzynek wiec nie kupuje pościel mam dostać do łożeczka
tylko te dwie najważniejsze wózek i łóżeczko ale jeszcze poczekam ;)

Do góry