Dziewczyny, nie wiem co robić

, mąż zabrał mnie dzisiaj do kilku sklepów z wózkami, porozmawialiśmy z handlowcami (którzy też mają dzieci) i moja Roana Kortina stanęła pod znakiem zapytania. Mąż "napallił się" na wózek Jędrocha, bo jest bardzo lekki, jest na paskach, a więc można kołysać nim na wszystkie strony, a zresztą poniżej podaję info o tych wózeczkach
PATI to wózek nowej generacji z przekładaną rączką z regulacją jej wysokości na pompowanych kołach(dostępny również na zwykłych kołach)
Zaskakuje funkcjonalnością i komfortem jazdy.Budka posiada praktyczny wywietrznik i okienko,można ją także szybko przekształcić w daszek. Przykrycie na nóżki wyposażone jest w zamki błyskawiczne,dzięki którym można je szybko rozpiąć bez konieczności zdejmowania.
Nosidło o sztywnym dnie można przekształcić w miękki śpiwór.
Mechanizm składania wózka umieszczony w rączce sprawia, że daje sią on łatwo i szybko złożyć i rozłożyć.Zaletą jest również to, że wózek po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca.
Zawieszenie na paskach i pompowane koła skutecznie amortyzują wstrząsy wynikające z jazdy po nierównych powierzchniach.Wózek wyposażony jest w pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, praktyczny kosz na zakupy oraz podwóny hamulec.
Kosztuje 780-800 PLN - kolekcja 2005, a 2006 około 860 PLN.