reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

mój przewijak w komodzie się składa tak, że powstaje zwykły regał - do tego poźniej dołącza się nadstawkę - cały regał będzie już zawsze Maksia, na wszystkie jego klamoty :)

reklama
z nudoe lozeczko juz ubiore i takie gotowe bedzie czekac oby nie dlugo

mial to mezyk uszykowac jak bede w szpitalu ale wole sama ubrac posciel przy okazji nasza tez przebiore

A do nas dojechała dziś kołyska! Jest boska, szkoda, że nie mam cyfrówki, bo pochwaliłabym się. Kupiliśmy już piankę, jutro kupię jakiś materiał na prześcieradło i będzie gucio :)

I przyznam sie Wam tu, że smam wlazłam do tej kołyski. Wprawdzie na siedząco i nogi miałam na zewnątrz, ale pobujałam się ::) ::) ::) ::)

kinga jako dobra mamusia musialas sprawdzic jak karolinie bedzie sie spalo ;)

a ja wlasnie ubralam malemu posciel i zapomnialam podlozyc ceratke pod materac
przypomnialo mi sie bo katiNJ pisala ze maly zalal jej wszystko
teraz mi sie juz nie chce-nameczylam sie naciagajac przescieradlo na materac

Sylwia532, dzięki Tobie uzmysłowiłam sobie, że mam ceratki, a nie mam... prześcieradełek.... ::) Nie wiem jak to się stało... ::)

Dziś wyprałam w końcu dzidziusiowe rzeczy :-) Bałam się troszkę o stan rożka po...ale okazało się oki :-)

I mam pytanko, zobaczyłam, że na metkach ubranek jest, żeby prać w 30 stopniach - czy to nie za mało? Ja w sumie bardzo mało rzeczy piorę w tej temperaturze - dżinsy chyba tylko, bo mam wrażenie "niedoprania"... W jakiej temperaturze prałyście rzeczy dzidzi?

a ja jednak musialam dokonczyc sprawe-rozebralam i jeszcze raz ubralam-tym razem z ceratka
nie usnela bym ;)
to sie chyba zwie "instynk wicia gniazda" :)

catherinka pisze:
W jakiej temperaturze prałyście rzeczy dzidzi?

Poprałam tak jak było na metkach, czyli miałam przegląd temperatur prania, bo każdą rzecz trzeba było w innej temp. prać :laugh: Jestem przyzwyczajona, że piorę w temp. takiej jaka jest na metce, bo nie chcę ryzykować zepsucia ciuchów (parę razy mi się udało :laugh: )

na wiekszosci metkach zalecaja 40 i tak pralam nie wiem czy jak wiecej to sie nie skurczy albo czy nie straca kolorkow
ja nie ryzykowalm

reklama
Do góry