reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Lolcia: my w tym tygodnmiu jedziemy na mierzenie fotelików. w grę wchodzi maxi cosi priori lub tobi i jeszcze jeden, ale nazwa mi z mózgu uciekła

kaśka rzeczywiście Tobi jest odjechany w kosmos, nawet pan w sklepie mówił to jest fotelik dla pilota (taki obrazek jest na opakowaniu:-) ) no i cena też ładna - 850 zł. My oglądaliśmy priori i priori xp. Wybraliśmy ten drugi bo jest szerszy.

Dzeiwczyny a wasze dzieciaczki nie mieszcza sie do fotelikow z grupy 0 :confused: bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .

My jestesmy jak na razie na etapie zakupu krzeselka do karmienia, czy moglybysci mi jakies polecic . Zastanawiam sie nad 2w1 najpierw krzeselko do karmienia a pozniej krzeselko ze stolkiem, ale wyczytalam na bb ze dobrze jest jak krzeselko jest odchylane i ma pasy , sama juz nie wiem :confused:

Dzeiwczyny a wasze dzieciaczki nie mieszcza sie do fotelikow z grupy 0 :confused: bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .
Asia teraz jest coraz chłodniej więc Mateusz jak był grubiej ubrany to nie mogłam mu nawet zapiąć pasów. I pozycja tyłem do kierunku jazdy też nie bardzo mu odpowiadała. Fotelik rozkłada się na półleżąco więc dziecko może być w takiej samej pozycji jak w tym najmniejszym

My mamy wozek spacerowka+fotelik.Ja juz wyciagnelam fotelikm poniewaz Brian wydaje mi sie taki scisniety i jezdzi w spacerowce a auta narazie nie posiadamy chociaz jak do auta to by jeszcze byl bo do 14kg ten fotelik jest.
Jak narazie ja tez jestem na etapie wybierania krzeselka do karmienia:-)

my też wybieramy baby ono. Zdecydowałam się, bo już kilka dziewczyn na tym forum go polecało :) Oglądałam w sklepie, wygląda bardzo fajnie aaa i pani sprzedawczyni też bardzo go polecała :) mówi że jest lepszy od chicco a za nieduże pieniądze ;) aaa i ma wszystko czego nam potrzeba. A na później myślałam kupić Miłkowi fotelik i stolik z Ikei taki kolorowy seria Mammut czy jak to się nazywa, są bardzo lekkie i maluszek sam swobodnie będzie mógł przenosić sobie krzesełeczko i przyda się potem np. do rysowania ;)

Załączniki

• 60939_PE166990_S3.jpg
    60939_PE166990_S3.jpg
    4,6 KB · Wyświetleń: 31

My jestesmy jak na razie na etapie zakupu krzeselka do karmienia, czy moglybysci mi jakies polecic . Zastanawiam sie nad 2w1 najpierw krzeselko do karmienia a pozniej krzeselko ze stolkiem, ale wyczytalam na bb ze dobrze jest jak krzeselko jest odchylane i ma pasy , sama juz nie wiem :confused:
Asia21 .ale te krzesełka 2w 1 tez maja pasy i krzeselko jest odchylane(moze nie wszystkie no ale mozna znalezc takie ktore są;-) ;-) -przynajmniej ja znalazlam i takie mam ....no i jestem zadowolona:-) ;-) )

reklama
:tak: no a u nas wczoraj odbyly sie nieplanowane zakupy:-)
troszeczke mam wyrzuty sumienia ze wkladam czasami Patryka do takiej klatki ............no ale nie ma rady ....bo moj maly samochodzik juz wszedzie wchodzi i probuje jak wszystko smakuje (gniazdka kabelki no i mamusi kwiatki na czele).................

Załączniki

• klatka.jpg
    klatka.jpg
    83,9 KB · Wyświetleń: 34
Do góry