• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyprawka

reklama
Słyszałam ze lepiej jest kupić tak jak mówi Madzia wieksze ubranka tzn pare takich malutkich trzeba miec ale wiecej tych w rozm 62, bo dzieci tak szybko rosną.
Ja jeszcze nie pokazywałam mojemu męzowi listy z wyprawką ale z pewnością jak ją zobaczy to spadnie z krzesła :)

Ja tez jestem nieco zszokowana dlugoscia tej listy ale bardziej tym ze na razie niewiele z tego mam...wiec zaraz ide do sklepu, bo nie wyobrazam sobie robic zakupow na raz....

Kurczę dzisiaj byliśmy z mężem na "wycieczce objazdowej" po sklepach, żeby obejrzeć wózeczki, łożeczka i takie tam. Mniej więcej sobie wybraliśmy modele, kolory, pościel itp. Wróciłam taka zadowolona!!! A potem obejrzałam te listy z wyprawkami. Boże, ja jestem jeszcze w lesie! :szok:
Ale listy są fantastyczne, można sobie w głowie ułożyć plan działania. To naprawdę bardzo pomocne. Wielkie dzięki!

nie wiedziałam gdzie to wkleić ale znalazłam takie wiaderko do kąpieli niemowląt troszkę się zdziwiłam jak tak można umyć maluszka :-D no ale narazie się nie przekonam :sorry2:pokazuje może się komuś przyda :-p
TUMMY TUB WIADERKO DO KĄPIELI NIEMOWLĄT +PREZENT (456362686) - Aukcje internetowe Allegro
Ja takie mam:tak::rofl2: a pierwszy raz je widzialam jak sie Jacki urodzila bo ja w tym kapali zaraz po porodzie ja je kupilam dla Jenni i raz ja w tym wykapalam a teraz sluzy jako kosz na pranie od Jenni:-D Niewygodne dla matki do 6 miesiaca a pozniej OK bo juz samo siedzi a jak widzialam jak oni mi Jacki tam wsadzili bez trzymania a ona zwinieta jak w brzuchu byla to myslalam ze to super sprawa ale sie mylilam bo Jenni mi sie wyslizgiwala z rak:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry