Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiecie tak mnie naszlo... Moze by tu zorganizowac jakis straganik/bazarek np. pozbywamy sie rzeczy, ktore nam niepotrzebne bo np drugie dziecko bedzie innej plci, albo mamy po kilka egzemplarzy podobnych rzeczy itd.
Co Wy na to?
Dziewczyny czy pod takiego pajacyka zapinanego na przodzie zakladalyscie bodziaka przez głowę czy poprostu na gołe ciałko ten pajacyk?bo pamiętam moje dylematy czy zapięcie nie będzie uwieralo w brzuszek i pępek a z drugiej strony zakładanie przez głowę bodziaka w pierwszych tygodniach to tez była sztuka.
W zaleznosci od pogody ale synek sie urodzil z koncem sierpnia i juz chlodnawo bylo wiec zakladalam body pod spod. Ale ja nie mialam problemu z tym ze przez glowe... a jak masz z tym problem to kupuj kopertowe body. Rozpinaja sie cale i zakladasz jak pajacyk
Bridget ja w zalezności od pogody. Jak było chłodno to bodziak + pajac, jak było w miarę ciepło to sam pajac, a jak bardzo ciepło to sam bodziak. W zimie nastawiam się pewnie na dwie warstwy, sama tak chodze po domu, więc dziecko też pewnie będę tak ubierać, chyba że w domu będzie ciepło. Pamiętam że obawiałam się tych bodziaków przez głowę, ale okazało się że nie ma z tym problemu.