BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Przyszło mi dzis zamowienie i kuzynka przywiozła komplecik z misiami, i chyba już powinnam sobie odpuścić zakupy. Zobacz media 717980Zobacz media 717981
Nie widać zdjęć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyszło mi dzis zamowienie i kuzynka przywiozła komplecik z misiami, i chyba już powinnam sobie odpuścić zakupy. Zobacz media 717980Zobacz media 717981
Wózek piękny!Dziewczyny na ile stopni pierzecie ubranka?
Nasz wczorajszy nabytek![]()
W wózku miałam jako prześcieradełko taką większą flanelową pieluchę, dziecko przykrywałam kocykiem. Flanelowe pieluszki podkładałam też pod główkę w łóżeczku, i jak dziecko ulało to wymieniałam na czystą. Bambusowych czy muślinowych nie miałam, teraz planuję kupić głównie do otulania.Anex cross, daliśmy 2000 za nowy 2 w 1 więc jesteśmy zadowoleni, zobaczymy jak będzie się sprawował
Zastanawiam się jak wyposażyć gondolę w sensie co się pod dziecko i na dziecko.. kocyki? bo dziecko to wiem że w kombinezonie albo śpiworku.. Matko kto by pomyślał, że dziecko to taka skomplikowana istota;p
I jeszcze pieluszki tetrowe to wiem do czego, a bambusowe i flanelowe jakie zastosowanie dla nich? Warto kupować?
Edit jeszcze są bawełniane;d
Jakie ładne misie! Czerwony komplecik też fajny! Lubię takie neutralne kolorki
Dziewczyny na ile stopni pierzecie ubranka?
Nasz wczorajszy nabytek![]()
pięknymożna wiedzieć skąd zamawialiście? bo widziałam je w cenie 2200 zł. Mi się podoba anex sport, ale coraz bardziej myślę też o tym modelu
któraś z dziewczyn polecała na allegro HubiWorld zamówiłam u niego przewijak, pieluszki tetrowe (te najtańsze) 10 szt. i kilka drobiazgów i rzeczywiście i szybka przesyłka i towar w porządku, skorzystałam też z polecanej przez którąś z Was strony ekomaluch.pl (fajna, czytelna) i tam zamówiłam lepsze jakościowo pieluszki terowe i flanelowe, ale jeszcze czekam na dostawę (też trafiłam fajnie, bo za zamówienie newslettera była zniżka 10 zł i w tym dniu jeszcze dostawa była za darmo. Więc dzięki Dziewczyny
łatwiej to ogarnąć jak się ma sprawdzone strony
![]()