@HappyBabyMama my kupilismy wiekszy i co prawda synus nam sie w nim zgubil
ale uzywalismy go do marca a nawet jakos poczatkiem kwietnia bo zimno bylo wiec wiekszy byl jak znalazl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale też tak od razu po porodzie na trzy miesiace był ok?@HappyBabyMama my kupilismy wiekszy i co prawda synus nam sie w nim zgubilale uzywalismy go do marca a nawet jakos poczatkiem kwietnia bo zimno bylo wiec wiekszy byl jak znalazl
![]()
Dziewczyny kombinezon na zime to raczej 62 kupic nie 68. Jak myślicie. W sumie bedzie pewnie uzywany luty marzec i kwiecien w zaleznosci od pogody
Ja w grudniu to bede zyc swietami i prezentami dla syna, jesli dozyje@MamusiaToJa, bardzo ładne łóżeczko. My na początek będziemy miec tylko dostawne łóżeczko takie mniejsze i kosz Mojżesza na dół. Wszystko chcemy zamówić dopiero w grudniu, czy tylko ja tak późno zamawiam?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@shariotka próbowałam upolować tę poduszkę i nawet byłam w dwóch biedronkach ale nie byłoza to kupiłam starszakowi śniegowce
![]()