Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w grudniu to bede zyc swietami i prezentami dla syna, jesli dozyje
Jak jutro nie zapomne policze ile mam tych bodziakow i innych bzdur. Tez wole miec wiecej ciuchow, choc moze to dziecko nie bedzie zbyt srajace i ulewajace
@MamusiaToJa bardzo ładne lozeczko, szuflade tez bedziesz miec do niego?
Czoperka to czekamy razem na te lidlowskue[emoji4][emoji6]
Dzieki za informacje jak ubierac szkrabaja tyle lat temu rodzilam ze czuje jakby to pierwszy raz byl
![]()
Jak tylko moja mloda zasypiala to zostawala sama w pokoiku z niania elektroniczna. Teraz bede robić tak samo choć mnie od czci I wiary za to odsadzaja.Dziewczyny jak Wy robicie z łóżeczkiem? Mamy pokój dla małej, zamierzamy kupić mebelki. Myślę jednak, że chyba 1 rok to i tak musimy kupić łóżeczko dostawne do swojego (takie zwykłe 120x60cm niestety nie wejdzie do naszej sypialni), bo przecież małej nie zostawie samej w pokoju..I co w tym łóżeczku? Materac, prześcieradło i rożek? Druga sprawa (tak jestem zielona;p) czy takim małym dzieciom zakłada się buciki?? Czy same skarpetki (i potem np do śpiworka na spacer)? Bo niby są takie małe buciki..
A co to za narzedzie tortur?A co myślicie o takim czymś??
Chciałam przy pierwszym ale jakoś nie zdążyłam zamówić![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom