reklama

HappyBabyMama
Fanka BB :)
bardzo fajna

Iryski widzialam ja tez u Siebie w TKMaxx ale jakos niemoglam sie zdecydowac...
Fajnie wyglada na wozku ja to bym musiala do wozka przylozyc chyba zeby sie zdecydowac...
 ja to bym musiala do wozka przylozyc chyba zeby sie zdecydowac...
Co myslicie o tej torbie, znalazlam na necie i sie zastanawiam... droga niejest wiec tez atut. Ta ciemna...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Fajnie wyglada na wozku
Co myslicie o tej torbie, znalazlam na necie i sie zastanawiam... droga niejest wiec tez atut. Ta ciemna...
Załączniki
katem86
Mam cos w podobnym ksztalcie. Ogolnie wole ciemne bo ja praktyczna jestem. Ale i maz nie powstydzi sie wyjsc z szara a z jasna by krecil nosem... Ja mam takaIryski widzialam ja tez u Siebie w TKMaxx ale jakos niemoglam sie zdecydowac...
Fajnie wyglada na wozkuja to bym musiala do wozka przylozyc chyba zeby sie zdecydowac...
Zobacz załącznik 786369

Napisane na VFD 700 w aplikacji Forum BabyBoom
iryski
@julia0903 , bo przy Twoim zgrabnym wózku wyglądałaby jak walizka. A ze my mamy mało zgrabny czołg to jest ok. Cieszę sie, ze brat mi kupił, w internecie sa te torby drogie, a jestem na tyle uziemiona,ze sama nie pojadę. I jeszcze cena bardzo mi pasuje. O kolejce, w której stał opowiedział juz całej rodzinie Sama torba odbiega wyglądem od mojej wymarzonej ( szara lub czarna skip hop), ale jakoś tak optymistycznie wyglada.
Ta pinkie, jeszcze w duecie z mufka, super by pasowała do Twojego wózka.

Ta pinkie, jeszcze w duecie z mufka, super by pasowała do Twojego wózka.
malwi86
noriczka
reklama

noriczka
Torbę kupiłam bez wyposażenia bo wolę przewijaki jednorazowe niż te ceratowe, termoopakowanie też jakieś mam. Kupiłam tu:@noriczka super torbarzeczywiście wygląda jak normalna torebka. Można wiedzieć skąd zamawiałaś?
Link do: Torba dla Mamy Signature Navy Lassig Glam Label
Do tego musiałam kupić jeszcze zaczepy do wózka bo w komplecie ich nie było.

Podziel się: