25_pixels
Fanka BB :)
Marii19 ja małego ubierałam w różowe body i uważam że wyglądał słodko [emoji16]![]()
Mój dostał fioletowy kombinezon zmianowy i tez nosił. I co z tego? [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marii19 ja małego ubierałam w różowe body i uważam że wyglądał słodko [emoji16]![]()
Do 3 roku życia miał dłuższe i kręcone blond włoski, do tego niebieskie oczy, ludzie zwłaszcza starsi mówili że dziewczynkaO ja pól Lidla wykupiłyściehaha @JustynaWM to mnie ubawiłaś, w życiu bym nie powiedziała, że to chłopczyk
![]()
W razie co mój też tak będzieMarii19 ja małego ubierałam w różowe body i uważam że wyglądał słodko [emoji16]![]()
ja czuję że będzie dziweczyna nr3 więc ciuszkow trochę mam ale część oddałam bo za dużo tego było. na początek w bardziej neutralnych kolorach mam więc jak się zmieni to akurat będzie! ale w różu też może ścigać- na jesień takie fajne pajace i kombinezony mam . ale i tak zdecydowanie wolę chlopcaSerio pol lidla ale bardzo ladne :-) ja w koncu nie poszlam po ta pościel bo planuje mniejsza na poczatek.
A chlopczyk w różu? Czemu nie? Prawdziwy mężczyzna różu sie nie boi. :-)
Ale cudoMarii19 ja małego ubierałam w różowe body i uważam że wyglądał słodko [emoji16]![]()