Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wiesz w Polsce nie masz primark ani next, hm jest za drogi dla większości rodziców...dziewczyny ja rodziłam w pazdzierniku co do maty to kupiłam niedawno wlasnie TT tak samo jak karuzele do łóżeczka wiec z jej zakupem nie ma co się spieszyć na sam początek wystarcz trzy miękkie grzechotki i kocyk
jeśli chodzi o ciuszki to polecam next i hm oraz early days ceny nie sa niskie ale dla malucha wystarczy kupic po pare sztuk i mieć pewność ze nic się nie porozciąga i nie odbarwi w praniu
nie kupujcie stosu tanich bodziaków czy szpioszkow bo nie jesteście wstanie ich ubrać więcej niż dwa razy zanim maluch przejdzie na kolejny rozmiar

@kotomiś my matę dostaliśmy w prezencie. Super sprawa, synek długo się na niej bawił. Bardzo go interesowała. I nie musisz jej od razu kupować, podobnie jak np karuzeli bo dziecko przez pierwsze tygodnie się tym nie interesuje
Czy tylko ja nie zaczęłam jeszcze gromadzić wyprawki?mam wrażenie że wszystkie już coś kupujecie a ja nic