Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
@o.paulina czasem na siedząco jest niewygodnie, a schylać się kilkanaście razy dziennie też nie bardzo. Może potem zmienisz zdanie. U mnie przewijak must have. @Ag.ta[/USER] jakby Madzia okazała się facecikiem to chętnie się z Tobą wymienię
Luska, czyzbys na synka czekała?
Ja mam wczoraj potwierdzonego drugiego chłopca na 200 procent
Zresztą na USG było tak wyraźnie widać, ze nawet lekarz nie musiałby nic mówić
Dlatego dziwia mnie pomyłki co do płci, bo tam po prostu wszystko co trzeba, widać
A mój lekarz nie ma jakiejś nowoczesnej aparatury, zwykle 2d
Skoro juz wiem to zabieram się za wyprawke
Pozdrawiam Was wszystkie
Luska, z tego co kojarze i widzę masz dwie córeczki, wiec syn będzie miał z Wami jak w raju
O.Paulina, wiem ze z chłopcami łatwiej ale i tu czasem zdarzają się pomyłki a przecież u chłopaka wyraźnie widać co tam ma )
Ostatnio zainteresowałam się pakami ciuszków z Allegro i udało mi się wylicytować taką (3-6-9 mcy) za 90 zł z przesyłką. Niedawno była na forum żywa dyskusja o to czy kupować używane i powiem Wam że sama mam mieszane uczucia. Może kupować ale wybierać samemu osobiście. Te z Allegro niby fajne, firmówki, dobre materiały, ale na jednej kurteczce doszukałam się jakby resztek jedzenia (lub prędzej powstały pewnie z jakiegoś ulania), z kolei w śpiworku znalazłam coś jakby sierść jakiegoś zwierzaczka. No i niesmak pozostał. Najlepsze są spodenki. Szlafroczek i kamizelka też extra. Teraz piorę pierwszy raz te ciuszki w naszym proszku, potem oczywiście w jakimś dla dzieci jeszcze raz i prasowanie. Ale nie wym czy zdecyduję się po raz kolejny na używki z internetu.