anet88
Fanka BB :)
Krem nivea na każdą pogodę, do kąpieli aa i love You baby, chusteczki water wipes, bepanthen do pupyDziewczyny, jakiej firmy kosmetyki wybieracie dla Maluszków?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Krem nivea na każdą pogodę, do kąpieli aa i love You baby, chusteczki water wipes, bepanthen do pupyDziewczyny, jakiej firmy kosmetyki wybieracie dla Maluszków?
Hipp. A krem do buzi na kazda pogode mam z nivei. A chusteczki wybralam z velvet.
Ja nie mam ani oliwki ani pudru. Jak będzie potrzebne to dokupieMam ten sam komplet [emoji16] tylko oliwkę i puder mam z innej niemieckiej firmy. Jak już teściówka przywiozła i skład ma spoko to zużyję, chociaż wolałabym wszystko z hippa.
Babydream, do buzi ma dwór nievea a z chusteczkami będę kombinowac, które najlepszeDziewczyny, jakiej firmy kosmetyki wybieracie dla Maluszków?
Ja nie mam ani oliwki ani pudru. Jak będzie potrzebne to dokupiepoki co wychodze z zalozenia, ze im mniej tym lepiej
takze mam tylko plyn do kapieli, krem do buzi, a no i bepanthen do pupy w razie w
![]()
Pewno, że takTeż bym nie kupowała, ale dostałam, jak będą potrzebne to użyje