anet88
Fanka BB :)
Ja o tym kontakcie skóra do skory zapomniałam i kupiłam zwykła koszuleJa mam ciemne koszule rozpinane na klatce piersiowej żeby można było położyć dziecko od razu na piersiach i żeby nie było widać ew. krwi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja o tym kontakcie skóra do skory zapomniałam i kupiłam zwykła koszuleJa mam ciemne koszule rozpinane na klatce piersiowej żeby można było położyć dziecko od razu na piersiach i żeby nie było widać ew. krwi![]()
U nas pani na szkole rodzenia mówiła że pod koszule włożą jakby co [emoji6]
Ja mam spakowane 1 New born. Wydaje mi się że 0 jest dla wcześniaków. Rak poniżej 3 kg.A ja mam pytanie do mam dzieci ważących po urodzeniu 3kg +. Jakie pampersy były dobre na początku? Ja mam 1, ale koleżanka twierdzi, że powinnam mieć też opakowanie 0, bo w 1 będzie pływać...
A widzisz ja też specjalnie po to się zarejestrowałam i też cisza, a u mnie leci już 37 tydzień [emoji848]Dziewczyny zarejestrowane w Rossnę - kiedy dostałyście maila o odbiorze pampersów za 1 grosz? Ja mam dzisiaj 35+0 i do tej pory nic nie przyszło. Panie w sklepie nie wiedzą nic na temat tej promocji.
A ja mam takie pytanie w jakiej kreacji wybieracie się na porodowke? Wiadomo ciuch do stracenia, ale czy już odpinana koszula żeby cyca dać, czy zwykła koszula bez dekoltu? Tak się dzisiaj zastanawiałam na zakupach, bo mam dwie do kamienia po porodzie ale nie wiem w co się ubrać na nasze pierwsze spotkanie[emoji7]
Wiecie co, ja miałam do porodu zwykła koszulę nocną (ze Snoopym [emoji6]) normalnie pod szyje. Miałam ja później pod sama szyją - na brzuchu leżał młody a na dole mnie zszywali. Nie wiem jakoś tak mi nie było głupio że naga leżę. Bo w sumie tak to miałabym osłonięty brzuch (mając koszulę rozpinana) A co to za różnica jak już wszyscy widzą wszystko to serio brzuch mi nie robił. Koszula nowka nie zniszczona nie zakrwawiona i mam ja spakowana również teraz po dwóch latach.
A ja mam pytanie do mam dzieci ważących po urodzeniu 3kg +. Jakie pampersy były dobre na początku? Ja mam 1, ale koleżanka twierdzi, że powinnam mieć też opakowanie 0, bo w 1 będzie pływać...