reklama

Wyprawka

Właśnie też tak pamiętam że z synkiem nie dość że w ogóle bałam się go ubrać, to co dopiero mówić o jakiś wygibasach przy zakładaniu spodenek, kurteczek etc...
W razie co mam całą selekcję gotowa, i będę się mogła zastanowić w dzien wyjścia ze szpitala :) Też od kogoś dostałam ten otulacz! Martwilam się tylko że w foteliku dziecka nie zapne w tym [emoji3]

Ja mam taki specjalny do fotelika z dziurami na pasy i zapinana je pod spiworkiem.
Tak na pewno wygodniej i bezpieczniej, a Twój nie ma takich otworów?
Taki jak na zdjęciu podobny:

Załączniki

• DSC_3817.jpg
    DSC_3817.jpg
    178,9 KB · Wyświetleń: 179
reklama
Ja już mam torby spakowane od dawna, ale co do ciuszków do wyjścia dopiero się zastanowilam... Mam 16 dni do terminu porodu, więc teoretycznie w każdej chwili mogę jechać na porodowke [emoji16] Początkowo zapakowana śpiochy i kombinezon misia, ale tak teraz patrzę za okno... Jest słońce, 15 stopni, piękna pogoda i nie wieje. Przecież to dziecko mi się tam zapoci w tym kombinezonie :D Nigdy nie byłam zwolenniczką przegrzania dzieci, wręcz mnie to przeraża żeby dziecku miało być za ciepło [emoji16] Spakowalam więc dodatkowy strój, także mam w torbie śpiochy i kombinezon (łatwo nałożyć!) ale i mały outfit zapakowany w razie jakby wyjątkowo ładna pogoda miała być :) Zobaczymy. Wszystko mam w takich kolorach dla dziecka, jako że nie znamy płci, ale dzieciaczki to obojętne przecież co nosi :D Bardziej się martwię że tego bobasa ciężko będzie zapakować w tyle części, dlatego śpioch zawsze wydawał mi się najpraktyczniejszy :) Zobacz załącznik 910708
Bujaczek zeberka pod spodem [emoji7] moja córcia taki miała!!

Taaaak, to od bujaczka właśnie :D Bujaczek już wieki temu dostałam od znajomych, i teraz ostatnio ta zeberke dowiezli :D Bujak na strychu, a zeberka leży i czeka :))
Uwielbiała go :) do tego był śliczny zupełnie inny niż wszystkie. :)

Ja mam kłopot z ubiorem na wyjście bo mamy mega cieplutki otulacz do fotelika. I chyba założę małemu krótkie body, na to jakiś pajac albo taki bawełniany kombinezonik i choćby był mróz to w tym otulaczu nie zmarznie. I o czapeczce bawełnianej też myślę że względu na kapturek.
received_360868007991559.jpeg

Załączniki

• received_360868007991559.jpeg
    received_360868007991559.jpeg
    37,2 KB · Wyświetleń: 678
A to nie, to ja taki otulacz dla dziecka jak do noszenia dostałam od kogoś! Ni to Ci rożek, ni to kocyk. Taki otulacz właśnie. Myślałam że to masz na myśli :) A ten do fotelika super, nie widziałam nigdy takiego!

Fajny jest dla syna miałam podobny i super się sprawdził:)
A Twoj ma dziurki na pasy? Najlepiej jakby miał, wtedy bezpiecznie można zapłać dziecko pasami i tulić jak @Sasanka14 pokazała na zdjęciu.

Ja mam kłopot z ubiorem na wyjście bo mamy mega cieplutki otulacz do fotelika. I chyba założę małemu krótkie body, na to jakiś pajac albo taki bawełniany kombinezonik i choćby był mróz to w tym otulaczu nie zmarznie. I o czapeczce bawełnianej też myślę że względu na kapturek. Zobacz załącznik 910741

Ale cudny [emoji7] gdzie kupiłaś jeśli można spytać?

Ja mam kłopot z ubiorem na wyjście bo mamy mega cieplutki otulacz do fotelika. I chyba założę małemu krótkie body, na to jakiś pajac albo taki bawełniany kombinezonik i choćby był mróz to w tym otulaczu nie zmarznie. I o czapeczce bawełnianej też myślę że względu na kapturek. Zobacz załącznik 910741
Ja będę ubierala na wyjście chyba tak jak ty, bo mam podobny śpiworek do fotelika i też myślałam o kombinezonie z kapturem i czapeczce bawełnianej. To będzie 30 sekund od wyjścia ze szpitala do auta.

reklama
Dziewczyny zarejestrowane w Rossnę - kiedy dostałyście maila o odbiorze pampersów za 1 grosz? Ja mam dzisiaj 35+0 i do tej pory nic nie przyszło. Panie w sklepie nie wiedzą nic na temat tej promocji.
Nie dostałam żadnego maila. W jednym Rossmanie Pan przede mną zapytał o to kamerkę i ta mu powiedziała, że jak by miał dostać jakiś gratis to jej by się to wyświetliło w momencie zeskanowania karty.
Ja poszłam do innego sklepu i też zapytałam. Jedna ekspedientka nie wiedziała o czym mowa ale zapytała inna i ta wyciągnęła pampersy spod lady.
Warto więc samemu pytać bo one nie wiedzą wszystkie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry