Masz rację. To jest właśnie ochraniacz na materac. Tutaj do niektórych łóżeczek turystycznych są materace 64×93 cm, wiec pewnie Twoja szwagierka miała taki materacyk i ochraniacz na niego.Dzięki, bo źle się czułam z tym, że zamiast czuć tylko wdzięczność to mi się średnio podobają te rzeczy. Po prostu widzę, że mamy ze szwagierką inny gust. Mój mąż ma podobny jak ja i też go razi ilość różu
Teraz pytanie: czy wiecie co jest na zdjęciach? Szwagierka napisała, że "protektor na łóżeczko". Myślałam, że to bedzie ten ochraniacz przeciw przesikaniu, ale wg metki ma rozmiar 63x93... Czy w Anglii są takie rozmiary łóżeczek? Do czego to służy? Na jednej stronie ma napisy "CoolMax"
Zobacz załącznik 896542 Zobacz załącznik 896543 Zobacz załącznik 896544
reklama
Ja kupilam śpiwór i z futerkiem i kombinezon zimowy, który dostałam po bratanicy meza. Mam też te polarkowe pajace. Będę ubierała w zależności od pogody i potrzeb. Myśle, że czasami lżejszy kombinezon i wtedy śpiwór, czasami ten grubszy i tylko koc czy okrycie gondoli... Wyjdzie w praniu [emoji848]
Co do kremu do pupy... normalnie ten Linomag pod pieluszkę, ale nie caly czas, od czasu do czasu... i ewentualnie na odparzenia Linoderm z Pantelonem[emoji5]
Co do kremu do pupy... normalnie ten Linomag pod pieluszkę, ale nie caly czas, od czasu do czasu... i ewentualnie na odparzenia Linoderm z Pantelonem[emoji5]
Tyna_88
Fanka BB :)
DziękujęMasz rację. To jest właśnie ochraniacz na materac. Tutaj do niektórych łóżeczek turystycznych są materace 64×93 cm, wiec pewnie Twoja szwagierka miała taki materacyk i ochraniacz na niego.
Dusia94
Ja tak samo [emoji106]Ja kupiłam linomag i bepanthen [emoji4]
FiLi88
Mamunie, jesli ktoras planue zakup nosidla Tula, to dzis do 16:00 jest promka na ecomaluchu -15%
https://www.ekomaluch.pl/szukaj?mod...ukaj=tak&fraza=free-to-grow&utm_source=edrone
https://www.ekomaluch.pl/szukaj?mod...ukaj=tak&fraza=free-to-grow&utm_source=edrone
FiLi88
@Tyna_88 ja tylko dodam, ze ta warstwa cool max ma specyficzna wlasciwosc, a mianowicie, jak dzidzia ja posiusia to nie bedzie czula wilgoci. To jest material ktory wpuszcza wilgoc, ale juz jej nie oddaje. Takze jak np polozysz takie cos w lozeczku i w nocy dzidzio przesiusia pampka, to nie bedzie mialo tego dyskomfortu wilgoci. Mysle, ze to ma zastosowanie u wiekszych dzieci, mocniej siusiajacych niz u takich babli malenkich.
anet88
Jakiś czas temu oglądałam te nosidla i bez promocji kosztowały 450 zł... Jakoś mocno się w temat nie zaglebialam (rodzaj itp.), ale na 100% mówiłam mężowi, że na gwiazdkę się kupi.Mamunie, jesli ktoras planue zakup nosidla Tula, to dzis do 16:00 jest promka na ecomaluchu -15%
Link do: Sklep ekoMaluch.pl - Wyszukiwanie zaawansowane
Mamunie, jesli ktoras planue zakup nosidla Tula, to dzis do 16:00 jest promka na ecomaluchu -15%
A to jest lepsze od chusty czy w ten sam deseń?[emoji848]
FiLi88
Jakiś czas temu oglądałam te nosidla i bez promocji kosztowały 450 zł... Jakoś mocno się w temat nie zaglebialam (rodzaj itp.), ale na 100% mówiłam mężowi, że na gwiazdkę się kupi.
To zalezy jaki rodzaj, bo sa rozne z roznym zakresem wagowym. Te ktore podlinkowalam to sa najnowsze chyba i one maja panel poszerzany, wiec sluza dlugo.
Te zwykle nosidla od 7kg sa wlasnie po 450 zl bez promocji, a te ktore wrzucilam sa od 3,2 kg i one normalnie kosztuja 525 zl. Obydwa rodzaje maja zakres wagowy do 20kg.
Ostatnia edycja:
reklama
FiLi88
A to jest lepsze od chusty czy w ten sam deseń?[emoji848]
Latwiejsze w obsludze, bo nie trzeba motac i wiazac. Klik na biodrach i klik na plecach. To bylo cudo z pierworodnym. Uwielbialam na wszelkie wyjscia do sklepu, wycieczki itd. Chusty nie sa dla mnie, nie mam cierpliwosci do ich motania i wrzynaja mi sie wszedzie.