majacyr
Fanka BB :)
Są różne modele, najlepsze by było u góry bardziej zabudowane.Melacyr wacham się, moje najstarsze dziecko ma 3 latka i nie wiem czy to bezpieczne....
Organizery sa super, uwielbiam za to Ikea)
Moje były starsze 5 i 3 lata
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są różne modele, najlepsze by było u góry bardziej zabudowane.Melacyr wacham się, moje najstarsze dziecko ma 3 latka i nie wiem czy to bezpieczne....
@anet88 śliczny kącik@majacyr ja porownalam kilka aptek internetowych: gemini, melisa, doz i chyba jeszcze jakaś, ale nie pamiętamgemini mi wyszła najtaniej.
I nasz pokoik w załączeniu. Czekam jeszcze na inne zasłony i fotel, ale najważniejsze już stoi![]()

Śliczny pokoik@majacyr ja porownalam kilka aptek internetowych: gemini, melisa, doz i chyba jeszcze jakaś, ale nie pamiętamgemini mi wyszła najtaniej.
I nasz pokoik w załączeniu. Czekam jeszcze na inne zasłony i fotel, ale najważniejsze już stoi![]()
My właśnie kupiliśmy łóżko piętrowe, na dole jest łóżeczko dla noworodka na górze dla starszaka. Jak już będzie gotowe to wrzucę fotkiMelacyr wacham się, moje najstarsze dziecko ma 3 latka i nie wiem czy to bezpieczne....
My właśnie kupiliśmy łóżko piętrowe, na dole jest łóżeczko dla noworodka na górze dla starszaka. Jak już będzie gotowe to wrzucę fotki![]()
Wrzucę Ci ogłoszenie, tam są też fotkiKoniecznie, czekam![]()