Drogo. 80zł najtańszy materac. Olaboga.
Pościel droga.
Czyli jednym słowem - Szkoda, że za darmo nie dawali [emoji23]
Ach te chłopy.. w ogole nie wiedza ile życie kosztuje, nie wspominając o takiej wyprawce dla maluszka [emoji33]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Drogo. 80zł najtańszy materac. Olaboga.
Pościel droga.
Ale śliczności [emoji7]
Powiedz mu, że niektóre z nas tu kupiły materac za 280zł to może mu się głupio zrobi i kupicie jakiś inny niż najtańszy. (Albo pomyśli, że my głupie rozrzutne baby jesteśmyDrogo. 80zł najtańszy materac. Olaboga.
Pościel droga.
Koniecznie kogoś poproś, na pewno znajdzie się dobra dusza, a to przecież nie jest wielka filozofiaTaki to humor popsuje i radość z zakupów. Dlatego lepiej samej chodzić. Ahhh
Ja właśnie kombinuje jakby tu zrobić malowanie w pokoju. Normalnie sama bym to zrobiła ale chyba kogoś poproszę o pomoc. Tak już bym chciala to ogarnac i ustawic wszystko tak jak ma byc. No i w tedy spakowac torbę i czekać![]()
Ja biorę po 1 zestawie na dzień.A jaki zestaw ubranek bierzecie do szpitala? I ile? Jeden na jeden dzień? Pewnie bym się dowiedziała podczas szkoły rodzenia, ale nie wiem czy szybciej nie Urodzę niż się do mnie odezwą...![]()

A jaki zestaw ubranek bierzecie do szpitala? I ile? Jeden na jeden dzień? Pewnie bym się dowiedziała podczas szkoły rodzenia, ale nie wiem czy szybciej nie Urodzę niż się do mnie odezwą...![]()