• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyprawka

reklama
Kosmetyki mam z hipp i babydream, krem nivea na każdą pogodę też mam, chusteczki z hipp, ale codziennie mam w planach używać wacików nasączonych wodą. Mam też bepanthen i linomag.

Mam ten sam komplet [emoji16] tylko oliwkę i puder mam z innej niemieckiej firmy. Jak już teściówka przywiozła i skład ma spoko to zużyję, chociaż wolałabym wszystko z hippa.
Ja nie mam ani oliwki ani pudru. Jak będzie potrzebne to dokupie :) poki co wychodze z zalozenia, ze im mniej tym lepiej :) takze mam tylko plyn do kapieli, krem do buzi, a no i bepanthen do pupy w razie w :)

Nivea krem na każdą pogode, żel(płyn) do mycia i oliwka.
Chusteczki z babydream, ale będziemy używać zapewne różne. Pampersy pampersa i babydream - tu sobie sprawdzimy które będą lepiej pasowały i może jeszcze przetestuje z lidla lupilu.
Linomag i bephanthen do pupy i sutkow moich [emoji6]

reklama
Ja postawiłam na produkty Nivea, chociaż w moim koszyku też znalazł się babydream. Bephanten też jest. A pieluchy narazie pampersa i chusteczki też, jednak myślę że przetestuje też inne marki.
Zastanawiałam się na początku nad kosmetykami emolium ale słyszałam że wcale nie jest takie cudowne jak reklamują

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry