Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O tym samym ostatnio myślałam. Nie mam. Pojęcia :/
Ja mam kupiona taka z cienszej nitki, welny nie wiem jak to nazwać. Na zime raczej za chłodna ale na wyjscie chyba będzie. A jak by bylo za ciepło (bo licze ze we wtorek bym wyszla gdyby nie bylo żadnych niespodzianek a prognoza wskazuje 17 stopni) to chyba wyjdzie w zwykłej bawelnianej i ewentualnie kapturek.
Ja kupiłam w smyku taką:Dziewczyny jaki rozmiar czapeczki kupujecie na wyjście ze szpitala? Taką ciepłą? Bo nie wiem jak temat ugryźć.
Śliczny zestawJa już mam torby spakowane od dawna, ale co do ciuszków do wyjścia dopiero się zastanowilam... Mam 16 dni do terminu porodu, więc teoretycznie w każdej chwili mogę jechać na porodowke [emoji16] Początkowo zapakowana śpiochy i kombinezon misia, ale tak teraz patrzę za okno... Jest słońce, 15 stopni, piękna pogoda i nie wieje. Przecież to dziecko mi się tam zapoci w tym kombinezonieNigdy nie byłam zwolenniczką przegrzania dzieci, wręcz mnie to przeraża żeby dziecku miało być za ciepło [emoji16] Spakowalam więc dodatkowy strój, także mam w torbie śpiochy i kombinezon (łatwo nałożyć!) ale i mały outfit zapakowany w razie jakby wyjątkowo ładna pogoda miała być
Zobaczymy. Wszystko mam w takich kolorach dla dziecka, jako że nie znamy płci, ale dzieciaczki to obojętne przecież co nosi
Bardziej się martwię że tego bobasa ciężko będzie zapakować w tyle części, dlatego śpioch zawsze wydawał mi się najpraktyczniejszy
Zobacz załącznik 910708
Właśnie też tak pamiętam że z synkiem nie dość że w ogóle bałam się go ubrać, to co dopiero mówić o jakiś wygibasach przy zakładaniu spodenek, kurteczek etc...Śliczny zestaw
Tak, cieżko, a taki noworodek ma jeszcze przykurczone nóżki i rączki, to już w ogóleMi najwygodniej było ubierać syna w body kopertowe i połśpiochy. Na dwór w takim zestawie do kombinezonu dresowego i gotowe. Teraz mam jeszcze taki otulacz minky z kapturkiem trochę ocieplane i myślę, że będzie ok. U nas dziś 11 odczuwalna 7, ale wczoraj strasznie wiało i odczuwalna była 2
Na początku listopada pewnie już chłodniej będzie
![]()