Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam się. Lateksowe materace są rewelacyjne!
Ja narazie zakupie tylko pampers premium careNie wiem czy już był ten temat poruszany jak sie powtarzam to przepraszam. Jakie pieluszki jednorazowe wybieracie? Bo skusiłam sie promocja dady w biedronce i zakupiłam małe opakowanie.
ja mam pampers premium care i dady będziemy testowaćNie wiem czy już był ten temat poruszany jak sie powtarzam to przepraszam. Jakie pieluszki jednorazowe wybieracie? Bo skusiłam sie promocja dady w biedronce i zakupiłam małe opakowanie.
mama gdzie kupowałaś?Ja mam dady 2rodzaje pieluszek,z rosmana jedne i jedne z lidla[emoji12]kupowalam jak byly promocje i bd probowala wszystko.cos mi przypasuje
Dokupie moze jeszcze pampersa jak sie okaze ze zadne z tych nie sa dobre dla nas.
Dzisiaj dotarla wanienka
Zobacz załącznik 791827
![]()
gdzie zamawiana bo tez chciałam szarąJa mam dady 2rodzaje pieluszek,z rosmana jedne i jedne z lidla[emoji12]kupowalam jak byly promocje i bd probowala wszystko.cos mi przypasuje
Dokupie moze jeszcze pampersa jak sie okaze ze zadne z tych nie sa dobre dla nas.
Dzisiaj dotarla wanienka
Zobacz załącznik 791827
![]()
mi jakos szal wyprawkowy minal.. mam pare rzeczy do zamowienia i sie zebrac nie mogę
i torbe mialam zaczac pakowac i tak lezy pusta na krzesle od tygodnia![]()