reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

PART_1483952599991.jpeg
20170107_194837.jpg

wozek chicco nie pamietam jaki midel. mam foto tylko spacerowki.
a tu lazienka jeszcze nie posprzatana i nie dokonczona :p
wiecej fot nie mam, bo maz tam jezdzi i robi bo ja przez ta szyjke troche uziemiona

Załączniki

• PART_1483952599991.jpeg
    PART_1483952599991.jpeg
    51,5 KB · Wyświetleń: 370
  • 20170107_194837.jpg
    20170107_194837.jpg
    982,9 KB · Wyświetleń: 414
reklama
oo trójkołowiec, my chcieliśmy na 3 baby joggera :)
może akurat Ci się sprawdzi i będziesz zadowolona :)

a łazienka bardzo ładna, też mam taką ciemną :) a tam za wanną jakieś ukryte szafki są? czy kafle na różnych poziomach? :)

oo trójkołowiec, my chcieliśmy na 3 baby joggera :)
może akurat Ci się sprawdzi i będziesz zadowolona :)

a łazienka bardzo ładna, też mam taką ciemną :) a tam za wanną jakieś ukryte szafki są? czy kafle na różnych poziomach? :)
ja srednio lubie z 3 kołami ale juz trudno :p

tam sciana taka byla, nie ma ukrytych szafek :p

az wstyd taka brudna ta lazienka na foto xD ale bierzemy kogos do sprzatania po skonczeniu remontu bo ja to sie juz nie nadaje ;p

no trójkołowce może ładne nie są, ale dla mnie wózek ma być funkcjonalny, wygodny, a baby jogger akurat ma bardzo dobre opinie :) ale i tak zdecydowaliśmy się na inny

no ze sprzątaniem to ciężko, a kiedy planowana przeprowadzka?

Ja jeszcze nie wiem jakie pieluchy kupie. Pampersy albo Dada raczej.
Ostatnio kupiłam Linomag do pupy i nożyczki do paznokietków.
Krzyś juz jej gryzaka kupił....
Łóżeczka nie mam (przemeblowac sypialnie trzeba), wózka nie mam (kupimy na początku marca), torby nie spakowalam... lakator od 3 dni zamawiam. No jakoś przy Krzysiu bardziej z zakupami szalałam...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

no trójkołowce może ładne nie są, ale dla mnie wózek ma być funkcjonalny, wygodny, a baby jogger akurat ma bardzo dobre opinie :) ale i tak zdecydowaliśmy się na inny

no ze sprzątaniem to ciężko, a kiedy planowana przeprowadzka?
dowiedzielismy sie ze kuchnia do 8 tyg :/ wszystko od tego uzaleznione jest.. bo gdyby zrobili kuchnie w przyszlym tyg to juz lozka przewozimy, komode i lozeczko zamawiamy i gotowec;)
no i sprzatanie jeszcze wczesniej :p i porzadne wietrzenie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry