reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Fajny wozio:)
U nas od wczoraj rozlozony stelaz wozka sobie czeka:)znajomi bylo u nas i jezdzili sobie nim hehe

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Odradzam zakupy na Allegro u użytkownika "DlaDzidziusia" - od tygodnia zero kontaktu, nie odpowiada na maile, a numer podany do kontaktu nie istnieje! Wkurzona jestem na maksa, bo gość ma 99.3 pozytywnych ocen i nagle w ciągu ostatnich 7 dni (czyli już po moim zakupie) wysyp negatywów :/

Ja też skorzystałam z promocji na smyk.com i kupiłam parę ciuszków.
Też na początek zaopatrzyłam się w pampersy premium care. w Tesco były po promocji to kupiłam 2 paczki, ale musze jeszcze dokupić 1 bo kupiłam 2. Zielonych używałam zawsze przy starszych dzieciach i były ok. Później przy rozmiarze 5 przerzuciłam się na pieluchomajtki z babydream.
Wkońcu też znalazłam produkty Dzidziuś. Proszek i balsamy do prania i płyn do kąpieli migdałowy.
Ja na allegro zamawiałam od użytkownika okularki_com i nie było problemu. Było napisane, że wysyłka do 7 dni i rzeczywiście dostałam po tygodniu, ale mi się nie śpieszyło.

Załączniki

• DSC03099.JPG
    DSC03099.JPG
    583,6 KB · Wyświetleń: 145
Dziewczyny jaki fotel do karmienia? Mąż mnie zaskoczyl posadzil mnie w takim lekko bujanym z ikei i mowi ze naczytal sie ze duzo osob go poleca... a ja jak na nim siadam czuje sie niestabilnie i za gleboko (jest pod skosem w dół).
Nie myslalam o fotelu do karmienia... macie juz jakies wybrane?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry