czarrownica
Fanka BB :)
Myślę że nie, raczej jest jak cetatka, że spływa po nim wszystkoA jak cos wycieknie to.nie wsiaknie na dobre?ja wlasnie wyszukalam takie co mozna prac
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę że nie, raczej jest jak cetatka, że spływa po nim wszystkoA jak cos wycieknie to.nie wsiaknie na dobre?ja wlasnie wyszukalam takie co mozna prac
![]()
Koniecznie pokaż nam swoje dziełoa ja się muszę pochwalić że właśnie skończyłam syć prześliczny kocykLink do: Koc/kocyk z minky i bawełny - Przepis Na Szycie nie jestem krawcową ale tak fajnie wszystko tu opisali że postanowiłam sama to zrobić zamiast kupować w sklepie i udało sie
![]()
jakos w weekend podesle jak popiore do konca i poprasujePokaz łupyjakieś wybrane najlepsze.
od kolezanki karton taki.. jak 6x po butach rozm 56 i 62 i to co dzis przyszloOk to ile Ty już tego masz?![]()
no cos takiego, glownie rzeczy uzywane. zobacz sobie olx.plA ten olx co to za strona?? Rzeczy uzywane czy co ? Sorki nie jestem w temacie I nie mieszkam w pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom