czarrownica
Fanka BB :)
Myślę że nie, raczej jest jak cetatka, że spływa po nim wszystkoA jak cos wycieknie to.nie wsiaknie na dobre?ja wlasnie wyszukalam takie co mozna prac
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę że nie, raczej jest jak cetatka, że spływa po nim wszystkoA jak cos wycieknie to.nie wsiaknie na dobre?ja wlasnie wyszukalam takie co mozna prac
![]()
Koniecznie pokaż nam swoje dziełoa ja się muszę pochwalić że właśnie skończyłam syć prześliczny kocykLink do: Koc/kocyk z minky i bawełny - Przepis Na Szycie nie jestem krawcową ale tak fajnie wszystko tu opisali że postanowiłam sama to zrobić zamiast kupować w sklepie i udało sie
![]()
jakos w weekend podesle jak popiore do konca i poprasujePokaz łupyjakieś wybrane najlepsze.
od kolezanki karton taki.. jak 6x po butach rozm 56 i 62 i to co dzis przyszloOk to ile Ty już tego masz?![]()
no cos takiego, glownie rzeczy uzywane. zobacz sobie olx.plA ten olx co to za strona?? Rzeczy uzywane czy co ? Sorki nie jestem w temacie I nie mieszkam w pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom