Asica66
Fanka BB :)
Super masz zdolności córci zamawiałam minionka na dwa latkaZobacz załącznik 768046Zobacz załącznik 768047Zobacz załącznik 768048Zobacz załącznik 768049
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super masz zdolności córci zamawiałam minionka na dwa latkaZobacz załącznik 768046Zobacz załącznik 768047Zobacz załącznik 768048Zobacz załącznik 768049
Ale macie zdolności cudo ile taki zestaw u ciebie kosztuje?Taki zestaw ostatnio szylam wlasnie Zobacz załącznik 768053
Nie sprzedawalam jeszcze narazie szyje dla siebie i rodzinkiAle macie zdolności cudo ile taki zestaw u ciebie kosztuje?
Gazetki tez sa jakies? Oo ladniePierwszy raz tesciowa mi pokazala jak sie szyje. A teraz to podczytuje, szukam w internecie i kupuje gazety. Nie jest to trudne, na poczatku wiadomo nie szyje sie idealnie. Ja jeszcze nie podjela bym sie szyc na sprzedaż. Ale dla siebie i dla rodzinki to fajna sprawa.

Są są, Burda z wykrojami dla dzieci i doroslych i taka jak szyc czy jakos tak.
Piekne te torty, ja to robię tylko śmietanowe z owocami i to na gotowych spodach [emoji3] [emoji12]Zobacz załącznik 768046Zobacz załącznik 768047Zobacz załącznik 768048Zobacz załącznik 768049
Teraz mają być takie body w lidlu, wszystkie w beżach, takie uniwersalne z biobawelny.O tak, body zapinane na klatce piersiowej są bardzo wygodne do ubierania takiego maleństwa.
Zdecydowanie odradzam pajace które mają tylko jedną nogawke odpinana. Bardzo niewygodne przy przewijaniu.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka