Asica66
Fanka BB :)
Super masz zdolności córci zamawiałam minionka na dwa latkaZobacz załącznik 768046Zobacz załącznik 768047Zobacz załącznik 768048Zobacz załącznik 768049
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super masz zdolności córci zamawiałam minionka na dwa latkaZobacz załącznik 768046Zobacz załącznik 768047Zobacz załącznik 768048Zobacz załącznik 768049
Ale macie zdolności cudo ile taki zestaw u ciebie kosztuje?Taki zestaw ostatnio szylam wlasnie Zobacz załącznik 768053
Nie sprzedawalam jeszcze narazie szyje dla siebie i rodzinkiAle macie zdolności cudo ile taki zestaw u ciebie kosztuje?
Gazetki tez sa jakies? Oo ladniePierwszy raz tesciowa mi pokazala jak sie szyje. A teraz to podczytuje, szukam w internecie i kupuje gazety. Nie jest to trudne, na poczatku wiadomo nie szyje sie idealnie. Ja jeszcze nie podjela bym sie szyc na sprzedaż. Ale dla siebie i dla rodzinki to fajna sprawa.

Są są, Burda z wykrojami dla dzieci i doroslych i taka jak szyc czy jakos tak.
Piekne te torty, ja to robię tylko śmietanowe z owocami i to na gotowych spodach [emoji3] [emoji12]Zobacz załącznik 768046Zobacz załącznik 768047Zobacz załącznik 768048Zobacz załącznik 768049
Teraz mają być takie body w lidlu, wszystkie w beżach, takie uniwersalne z biobawelny.O tak, body zapinane na klatce piersiowej są bardzo wygodne do ubierania takiego maleństwa.
Zdecydowanie odradzam pajace które mają tylko jedną nogawke odpinana. Bardzo niewygodne przy przewijaniu.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka