Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na zdjęciu ta spacerówka wygląda na kubelkowa, nie mam przekonania czy to jest dobra pozycja do jak dziecko usnie na spacerze.dziewczynki teraz tak myślę, ze jeśli nie x-lander x-move który okropnie mi się podoba to może maxi cosi mura 4 2w1 można kupić już za 1800-1900 zł
Zobacz załącznik 770904
właśnie...Ja tam Zostanę chyba przy bebetto Holland lub Torino. Narazie te najbardziej do mnie przemawiaja,ale do stycznia jeszce kawal czasu,a kobieta zmienna jest[emoji23]
![]()
na tym zdjęciu lepiej widaćNa zdjęciu ta spacerówka wygląda na kubelkowa, nie mam przekonania czy to jest dobra pozycja do jak dziecko usnie na spacerze.
![]()
ja chce 4 kołowy, miałam 3 przy Patryku hauck jeepJa powiem Wam, że te wózki z jednym kołem z przodu są fajne, ale ja wybrałam z dwoma, bo łatwiej podjechać na różnych podjazdach na schodach.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
sliczny, skrętny, wygodny ale dziecko ponad 2 letnie swobodnie nie wejdzie do niego, bo może się wywrócić i to samo z wychylaniem, bo miał lekki stelaż ale poza tym to rewelacja jako taka sapcerówka do bloku sprawdza się bo można ja łatwo wnieść na górę, ślicznie w mojej ocenie wygląda i siedzisko miało wysokie oparcie a to ogromny plus do spania.Tylko największe targi już były wczerwcu Mother&baby. W poprzedniej ciąży zamówiłam wózek na targach właśnie, bo dobra cene dali. Teraz kupiłam też od nich ale już w sklepie, ale rabaty nadal mi dają.Dziewczyny wy lepiej poczekajcie na jakieś targi wozkowejeszcze tyle czasu ze czasami jakiś inny wam sie spodoba
a te z większych miast jak np Warszawa to maja fajnie bo sa targi . Sama bym sie przejechała
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom