emilja0308
Fanka BB :)
Ja musze o czyms pomyslec zeby wstawic do moich rodzicow, bo napewno czesto tu bede
moze wlasnie cos takiego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też oglądałam te leżaczki, ale chyba zdecyduje się na używany, na Olx są po 200 zł a to tylko na jakieś pół roku.Ładne, my z kolei na pewno kupimy leżaczek Tiny Love z daszkiem Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu
Koleżanki miały i bardzo polecają :-)
no ja na olx te z budą to widzialam właśnie drożej niż niż 200 zł, niektórzy sprzedają za 300 a nowy za 350 :/Też oglądałam te leżaczki, ale chyba zdecyduje się na używany, na Olx są po 200 zł a to tylko na jakieś pół roku.
Tak te z Budka chyba nowe koło 500, to użytkowany pewnie ze 300 ja oglądałam te bez budki, bo mi w mieszkaniu nie będzie potrzebna.no ja na olx te z budą to widzialam właśnie drożej niż niż 200 zł, niektórzy sprzedają za 300 a nowy za 350 :/
A ja chcę ten z budą, bo sprawdzi się na zewnątrz na słoneczku :-)
na allegro nowy z budą 350 :-)Tak te z Budka chyba nowe koło 500, to użytkowany pewnie ze 300 ja oglądałam te bez budki, bo mi w mieszkaniu nie będzie potrzebna.
![]()
[emoji109] uwielbiam! Ich kocyki bambusowe otulacze no wszystkoa powiedz jaki leżaczek - huśtawkę mialas dla Karimka?? Ja mialam huśtawkę fishera ale sprzedałam. Teraz mysle o inguenity bright starts chociaz fajna jest tez ta 4moms[emoji85][emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam taki bujaczek po karimku . Na baterie . Bardzo fajnatylko karim akurat nie chciał sie bujać na niczym [emoji12][emoji12] ale w żłobku dzieci uwielbiały !!
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom