reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

A to tyle na necie mi pokazywalo

f2w3d5qp2be6wfqc.png

reklama
Jak już weszłaś na temat ubierania dzieci to wykorzystam moment. Ja spodziewam się pierwszego dzidziusia i ubieraniem jestem przerażona bo nie wiem jak ubrać noworodka żeby go nie przegrzać albo żeby nie było mu zimno (wiem że jedna warstwa więcej niż na sobie) ale myślę że w praktyce nie będzie to takie proste... Ale nie o to chciałam zapytać... Czy masz może doświadczenie lub zdanie na temat używania dla noworodka do spania kołderki lub śpiworka? Które jest lepsze i praktyczniejsze?
Na noc idealnie sprawdzał się śpiworek. Szczególnie jak zimno było (a w poprzednim mieszkaniu potrafiło). Młody się nie rozkopywał i grzecznie spał

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

nie kosztuje tyle chyba 750 zł, ale mają potanieć z tego co nam mówił pan z obsługi :)
drogo wychodzą foteliki Kiddy, ale mają funkcję leżenia nawet w aucie :) tam kupuje się fotelik z bazą i kosztuje 1500 komplet czy nawet wiecej
ostatnio na targach w szczecinie był za 650 zł ten fotelik, więc na bank będą tańsze, a w bobowózki z wózkami wychodzą taniej :)
no to może jeszcze raz przemyśle tego cybexa bo mi właśnie na tym rozkładaniu zależało bardzo.

Baza nie wiem czy spadnie :-/
Nam mówił, ze foteliki podobnie jak Maxi Cosi,bo Cybex kiedyś 850-1000 kosztował. Jego cena i tak juz znacznie spadła.
Nam mówił, ze 600-650 zł plus przy zamówieniu juz jakiś rabat, a my tak tez wózek chcemy zamówić i mebelki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry