Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na noc idealnie sprawdzał się śpiworek. Szczególnie jak zimno było (a w poprzednim mieszkaniu potrafiło). Młody się nie rozkopywał i grzecznie spałJak już weszłaś na temat ubierania dzieci to wykorzystam moment. Ja spodziewam się pierwszego dzidziusia i ubieraniem jestem przerażona bo nie wiem jak ubrać noworodka żeby go nie przegrzać albo żeby nie było mu zimno (wiem że jedna warstwa więcej niż na sobie) ale myślę że w praktyce nie będzie to takie proste... Ale nie o to chciałam zapytać... Czy masz może doświadczenie lub zdanie na temat używania dla noworodka do spania kołderki lub śpiworka? Które jest lepsze i praktyczniejsze?
ostatnio na targach w szczecinie był za 650 zł ten fotelik, więc na bank będą tańsze, a w bobowózki z wózkami wychodzą taniejnie kosztuje tyle chyba 750 zł, ale mają potanieć z tego co nam mówił pan z obsługi
drogo wychodzą foteliki Kiddy, ale mają funkcję leżenia nawet w aucietam kupuje się fotelik z bazą i kosztuje 1500 komplet czy nawet wiecej