Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jedyny ciuch jaki mam jest właśnie w rozmiarze 56.. poczekam na ciuszki odziedziczone po córce kolezanki i zobacze co tam ma i z kombinezonem wstrzymam się do ostatniej chwili, zobaczymy na usg jak mała będzie rosła
Czarownica śliczne i ten golf
Ja gdzieś znowu wyczytałam nie wiem czy słuszne stwierdzenie ze dobrze popatrzeć w książeczki rodziców ile mieli cm jak przychodzili na świat bo podobno dzieci są podobne. Nie wiem ile w tym prawdy doświadczenia nie mam my z mężem obydwoje mieliśmy po 56 cm
O muszę zobaczyć jak u nas było. Ubranka kupuję od 56 Ale jak coś fajnego upatrze większego to tez, golfik jest akurat na roczek, strasznie mi się podoba i do tego dżinsy ale będzie słodki mały mężczyzna
u mnie ciezko okreslic ja 56 ale moj byl wczesniakiem przed wczoraj zalozylismy sie o wage dziecka glupie ale zawsze ja juz zamowilam,sukienke na poprawiny na slub mojej siostry