reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

niby się mówi, że jedną warstwę więcej niż my sobie ;) ja też nie wiem jeszcze jak uber
Moje dzisiejsze zakupy [emoji4]
1479397130-1d1mld.jpeg
1479397137-1d1mld.jpeg
1479397145-1d1mld.jpeg
1479397151-1d1mld.jpeg
1479397159-1d1mld.jpeg
1479397165-1d1mld.jpeg
śliczne zakupki !

Ja mam rzeczy na 56 najmniejsze, na 50 raczej nic ;) a kombinezon na 62 ;)

a co do centymetrów to ja miałam 62 cm, a mąż 60 ;) także nasze dziecko nie zapowiada się na maluszka,oboje wysocy jesteśmy

reklama
A co do dzisiejszej wizyty to szyjka dalej długa i gruba :) ufff, malutka dalej wygląda na aktywną dziewczynkę :) waży już 509 gram i ładnie nam tańczyła w brzuszku. Serduszko prawidłowo biło. Jutro mamy prenatalne, to się dowiemy większych szczegółów.
Moja cytologia wcześniejsza wyszła dobra, ciśnienie dobre, żelaza nie muszę jeszcze suplementować, ale mogę jeść buraki :P Ogólnie wszystko dobrze, po kolejnej wizycie dopiero zalecił mi zrobienie glukozy, także koło 28 tc aż to będzie ;) i wtedy kolejna morfologia i mocz

A co do dzisiejszej wizyty to szyjka dalej długa i gruba :) ufff, malutka dalej wygląda na aktywną dziewczynkę :) waży już 509 gram i ładnie nam tańczyła w brzuszku. Serduszko prawidłowo biło. Jutro mamy prenatalne, to się dowiemy większych szczegółów.
Moja cytologia wcześniejsza wyszła dobra, ciśnienie dobre, żelaza nie muszę jeszcze suplementować, ale mogę jeść buraki :p Ogólnie wszystko dobrze, po kolejnej wizycie dopiero zalecił mi zrobienie glukozy, także koło 28 tc aż to będzie ;) i wtedy kolejna morfologia i mocz

Ahh zazdroszczę tej szyjki ;) mam nadzieję że nastanie cud i moja się wydłuży :p
Super że malutka dobrze się rozwija, dużo zdrówka Wam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry